Skip to main content

Sergei

Forum Replies Created

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: kysimus otile!!! #40177
    Sergei
    Member

Teen juba 4 kuud jõutrenni,olen 1.80 pikk,106-110kg raske,ühesõnaga paks natuke.Mingit ainet ei võta praegust,raskused millega töötan on enam vähem arvestatavad.Tahaksin järgmiseks suveks olla sportliku välimusega.Millal peaks kreatini hakkata tarbima ja kas proteiniga koos?Dieti nagu ei tahaks eriti pidada,olen nõus rohkem trenni teha.Praegu teen kahe päevaga,10-8-6 seriat.Olen nõus sinu käest ostma,mis sa soovitad.

in reply to: Kiivikas ja Kalmus #38993
    Sergei
    Member

Ott,soovita mulle midagi.Olen 180 pikk ja 109 kg raske.Teen trenni ka.Mida peaks võtma et saaks nii lihaste massi kiiremini juurde ja samas saaks rasvast lahti?Ja ei oleks tervisele kahjulik.Trenis võtan raskuse mida jõuan kolmes seerias tõsta 10-8-6

in reply to: Kehakaal #30931
    Sergei
    Member

Mart, Sa oled ikka samasugune tropp nagu ennemgi! Selle asemel, et küsimusele vastata, hakkad mingit iba ajama.Ja Ninjale niipalju, et üks peamisi võimalusi kehakaalu tõsta, on muuta oma toitumisharjumusi ehk tõsta oma söögikordade arvu päevas.Tähtis pole süüa korraga palju vaid regulaarselt u. 3 tunniste vahedega ja muidugi korralikku toitu.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)