Skip to main content

serafim2906

Forum Replies Created

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Vajan abi kõhust vabanemisel. #268085
    serafim2906
    Member

Kõhulihas on nagu iga teinegi. Kui taastuda ei saa, siis tekivad peagi probleemid. Pealegi on suurimad kõhulihased nendel, kes treenivad neid

paar korda nädalas äev ja mulle on andnud see häid tulemusi. See on minu kogemus. Raua t6stmine on see mida peab tegema m66dukamalt..

in reply to: Vajan abi kõhust vabanemisel. #108304
    serafim2906
    Member

Tere,

Ei teagi kust alustada, olen lugenud foorumist igasuguseid teemasid, kuid pole suutnud iseseisvalt ennast vormi saada. Eesmärk on vabaneda liigsest rasvast kõhul, mida on viimase poole aastaga ainult juurde tulnud.

Seni olen üritanud ennast treenida kolm korda nädalas ja jälgida ka toitumist. Ma ei tea kui õige või vale see on, aga kahjuks muid võimalusi pole, kirjedan natuke.

Trennis käin kolm korda nädalas E, K, R bodypumbis ja seda hommikul. Enne trenni söön ära ühe banaani, pärast trenni kohe peale valgujook ja üks kodujuust/tuunikala. Lõunaks on suvaline lobila praad, olenevalt päevast kartuliga lihakaste, snitsel, kotletid, kalafilee riisiga jne. Lõuna ja õhtusöögi vahepeal söön ühe kohupiima ja peale valan kisselli. Olgu mainitud, et kohupiim on maitsestamata ja 0.1% rasvasisaldusega ning kissell maitseks juures. Õhtusöögi olen üritanud endale ise teha, erinevad risotod kanaga, praetud kanafilee salatiga, sealiha keedetud kartuli ja salatiga, tuunikala salat jne. See pole vist õige, aga söön ka 5 muna omletti. Ühesõnaga ma olen üritanud jägida seda, mida ma suhu panen ja valida valgurikkamad toidud. Kõige kurvem on see et tervislikult toituda on kallim, kui rämpsu süüa ja mina tulemust ei näe, mida ma valesti teen?

Pigem on kehakaal tõusnud, minu strateegilised numbrid hetkel on: 187cm pikkust, 81.3kg raskust, rind oli viimati u. 100cm ja puus 90cm, biitseps 37cm.

Mainin ära ka, et töötan nädalas 6 päeva 09.00-21.00. Kui viitsimist on, siis üritan pühapäeval aeroobset teha joosta, sõita rattaga. Käte ja jalgadega olen nö rahul, midagi üle pole aga alati saab paremaks. Suvel käin rattaga tööle.

Abile lootes:)

Mul oli ka kunagi sarnane probleem. Aga ma hakkasin siis trenni tegema ja kolme kuu pärast enam k6hul liigset ei olnud. Ma ei otsinud eriti infot selle kohta mingitest tarkadest raamatutest.. Selle asemel v6tsin kokku tahtej6u ja treenisin igal päeval k6hulihaseid. Kolm korda nädalas on kindlasti vähe.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)