Skip to main content

Semmi

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Paksus ja geenid.Millised arvamused? #51364
    Semmi
    Member

Päritakse alati ikka millegi eelsoodumus, aga see ei tähenda, et kui sul on eelsoodumus rasvuda, siis korraliku toitumisega sa normaalne olla ei saaks. Kui inimene tahab, siis on alati võimalik. Muidugi on erandina mõned haigused, mis kehakaalu oluliselt suurendavad ka korraliku toitumise juures. Endal näiteks tundub, et on eelsoodumus rasvumisele, aga korraliku toitumisega suudan asja normis hoida, aga see viimane rasvakiht ei taha mitte kuidagi ära tulla kunagi, kui ta juba tekkinud on.

in reply to: Sõjavägi #50913
    Semmi
    Member

No mina pääsesin 8 kuu jooksul jõusaali ~10 korda. Rohkem polnud “võllide” arvates aega. Ma olin Narva-Jõesuus. Mõttetu aeg oli.

in reply to: Capsicam #50418
    Semmi
    Member

Capsicam minumeelest rohkem ikka soojendav kreem mitte raviv. Kui ravida tahad, siis määri ennast Fastum Gel’i või Lioton 1000-ega.

in reply to: kava muutmine #50340
    Semmi
    Member

Nii, tegin siis endale praegu uue kava, sest eelmine tundub, et on ennast ammendanud. Kasutasin siin lehel olevat edasijõudnute kava jaotatuna neljaks. Vahetasin olude sunnil mõne harjutuse välja (jõusaalis pole vastavat masinat vms.) ning alustan sellega järgmisest nädalast.

Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)