Seersant6
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Seersant6
Memberma tahtsin küsida et kas triica saab ju peaaegu 3 korda näd tampi et kolm kui ma teen ploki tõmbeid vastu kõhtu ja kaela taha ja siis reedel kui ma teen õlale trenni siis nagu triic-le surmav? või kuidas?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seersant6
Memberõu mis mul õige w ma panen 4-5 spl ääreni täis mitte üle ja 3 korda päevas No1 proteiini see palju ise kaalun 75,7
Seersant6
Memberma lasen esmp ja reede nii rind,õlg,biiceps,triiceps
kolmp nii selg,jalad
Seersant6
Membervõta jah ma võtna treeningpäevadel no-hte 3 korda ja vabadel 2 kui ei sõõ valgurikast toitu
“>Seersant6
Membermul on pakendi peal kirjas et doseerimine 4-5 spl 200-300-ml veega?
Seersant6
Memberno mul ongi põhimõtteliselt
hakkan tegema esmp ja reede nii
teen selle 4-seerialise püramiidi siis lähen surun hantleid kaldpinnal see ka umbes 4 seeriad ja siis lamades hantlitega lendamine see teeb kokku rinnale 12 seeriat ja kui nii umbes 2 korda nädalas teha siis norm ju lihas peax saama puhata ka 3 päeva?
Seersant6
Member1)seeria N:40-kg-ga 12 korda
2)seeria 45kg.ga 10 korda
3)seeria 50kg-ga 8 korda
4)seeria 50kg-ga 6 korda või panen niikaua kui jaksan ega eriti kauem naljalt ei jaksa ka
Seersant6
Memberja koguaeg lähevad raskused suuremaks? mu sõber rääkis midagi 5st seeriast?
Seersant6
Membersee selleks aga vaadake 1 päeva harjutusi teen esmp ja reede vaadake kas õlg liigapalju vatti ei saa?
Seersant6
Memberma pane no1-hte kergema kuhjaga
Seersant6
Memberma mõtlesin et teen seljale mõned harjutused jalgade päeval nii 2-3 harjutust??? on ka mõned harjutrsed seljale mis koormavad ka natuke õlga.
Seersant6
Memberjah ma hakkan edaspidi tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seersant6
Membermis arvate nõnda sobiks võtta?
Puhkepäebal 1 korra 3 spl piima või veega
treeningpäeval 3 korda hommikul enne trenni ja pärast trenni mis arvate?
Seersant6
Memberno ytelge siis palju võtta ma ei taha iseloomustust:)
Seersant6
Memberhey veel tahax küsida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ise kaalun 75
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mitu korda päevas võtta mitu korda puhkepäevadel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja treeningpäevadel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> millal ja kui palju ja millega ka:)
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused