seenjor
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 17, 2012 at 12:08 p.l. in reply to: Kes võidab Eesti Otsib Superstaari 2012 saate teie arvates? #332650
seenjor
MemberIse ka eriti ei ole jälginud seda saadet, aga ma arvasin, et esimesel aastal leiti see superstaar juba üles. Kas Birgit on siis kuhugile ära kadunud, et jälle otsitakse?
Väga hästi öeldud,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Palju meil neid superstaare vaja on, varsti on kõik Eestlased staarid? Ma andsin punkti.detsember 17, 2012 at 6:37 e.l. in reply to: Põhja-Tallinna lugu “Meil On Aega Veel” ja Ott Leplandi ”Kuula” on plagiaat? #332601seenjor
MemberMiks see teema siin kajastub?
Ja mina rumal arvasin et fitnessi foorumis räägitakse spordist.
detsember 16, 2012 at 1:14 p.l. in reply to: 64 aastane vanameister Raul Randmäe tuli Läti meistriks #332526seenjor
MemberÕnnitlused Raulile!
See näitab et ma polegi veel vana.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui liigesed vastu peavad taheks ka veel kümne aasta pärast suruda.detsember 2, 2012 at 12:32 p.l. in reply to: Leedu lahtised karikavõistlused jõutõstmises 2012 OTSEREPORTAAZ! #113397seenjor
MemberMarko! Sind on üksi jäetud!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Leedus tuiskab nii kõvasti et isegi interneti levi pole.

seenjor
MemberAitäh sulle Imre!
Sain sinult nimepaneku kampaanja särgi kätte. Kuna on tegemist ANGRY BIRDS laste särgiga ja mul enda lapsed juba suured,
rõõmustad sellega kindlasti ühte minu väikest sugulast. Ta leiab selle oma jõulupakist.
Said ühe heateoga hakkama.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>seenjor
MemberKahju et see reegel juba nüüd ei kehti. Siis ma poleks Eest MV nulli saanud vaid pronks medali.
november 25, 2012 at 8:40 e.l. in reply to: Eesti noorte, juunioride ja veteranide meistrivõistlused jõutõstmises 2012: tulemused #86947seenjor
Memberhttp://www.ustream.tv/new/search?q=Estonian+subjunior
Siit näeb nüüd salvestusi ka!
Kas Masters klassi surumisel kaamera ei töötanud, seda videot ei ole?
november 20, 2012 at 11:45 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #330430seenjor
MemberSoomer sa tegid Paides särki. Meil on siginenud üks võõras pakk, kas sina unustasid.
Tuled ju ka laupäeval Tartu võistlema. Ma võin kaasa võtta kui sinu oma?
seenjor
MemberHr seenjor kesk-Eestist saab eripreemia, sest pakkus kolmest nimest 2-e, mis olid ka meie peres täiesti pikalt arutusel: Victoria ja Violetta. Paraku tundub, et viimase 2 aasta jooksul on Victoria pandud nimeks igale neljandale pisitüdrukule ja Violetta oleks nagu Lilla vm ja ei leidnud ka heakskiitu. Muide, Victoriaid on Eestis ligi 700 ja Violettasid ka üle 200, aga Venuseid teadaolevalt alla 5. Kahjuks nimederegistri andmebaas ei näidanud, kas üldse veel Eestis mõni Venus on.
Hr seenjor saab auhinnaks kuuma telefonimängu särgi, mille ma samuti kevadel USA-st tõin. Suurus on küll M, aga kindlasti saab selle mõnele nooremale ja väiksemale jüngrile edasi kinkida! Samuti palun, et hr minuga kas siin või facebookis ühendust võtaks!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma tulen 24. Tartu võistlema. Ülikooli spordihoones on Eesti MV. Olen seal umbes kella 12 ja 18 vahel.
Kas sul oleks võimalus särk sinna toimetada.
seenjor
MemberMu eesmärk oli proovida võistluskaalus särki, surumise võistlus oli lihtsalt soojendus särgile
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No 100g. ei muuda midagi. Ütle kohe et sind karikad ei huvita. Pole kuskile panna.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>seenjor
MemberNõustun sinuga Tarmo. 2/3 meestest tegi tsirkust.
Minul jääb alati tagumik pingile ja Alvar surus 220 ka puhtalt ( v.a.paus)
Samakas hoidis ilmaasjata vägisi ennast -83kg. Oleks ta kaalunud 100g. rohkem viinuks ta -93kg. karika koju.
Selles kaalus ei olnud ühtegi julget meest väljas.
seenjor
MemberJah, ja Arno lasi peale seda veel 240 peale panna ja surus ka selle väga kergelt ära:)
Numbrid on suured aga kas seda sai surumiseks lugeda???
november 17, 2012 at 4:11 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #330226seenjor
MemberHjalmar surus 205kg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võitja surus 4ndal katsel veel 240 kg
Ei põrgatanud ka, puudutas rinda ja kohe üles. Tagumik ei olnud ka teab mis palju õhus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah tagumik oli terve katse aja umbes 20sm. õhus.

Eks peab järgmine aasta reegleid muutma, et vähemalt algasendis oleks tagumik pingil.
seenjor
MemberLähen kohe võidu peale võlja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja pakun: Viktoriasobivad ka Violetta ja Veronika.
ups. Viktorjaga jäin hiljaks.
seenjor
MemberÕnnitlused ka minu poolt!
Hoia ikka Eesti iive positiivsena.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused