seenjor
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
seenjor
Member1000 peaks olema veel kindlasti reaalne
1000 tuligi täis. Tõmbes 335
seenjor
MemberSiimul jäi ka surumine esimese katse peale 280
seenjor
MemberPalju Siim Rast kükkis? Mul kahjuks live ülekanne ei toimi
Siim sai esimese katse 386 kirja, kaks järgmist 400 kilol ebaõnnestusid.
seenjor
MemberKahjuks sai Erit kükis nulli.
veebruar 8, 2013 at 1:41 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #229409seenjor
MemberNatukene siis tegemistest. Alustasin täna kaalujälgimisega. Algnumber sai 128,3 kilo.
Eesmärk on olla 1.veebruariks 118. Selle eesmärgi me ka täidame, kui tervist on.
Ja siis vaatame edasi mida me selle eluga peale hakkame
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaido, tähtaeg on möödunud. Kas eesmärk ka saavutatud?
Ja mis sel juhul edasi saab? ( mis on tuleviku plaanid?)
seenjor
MemberIse alustasin ka täpselt 40a. vanuselt. Sain kergema töö ja vabu päevi oli ka rohkem. Kuna teinekord oli raske juba trepist käia otsustasin trenni kasuks. Ei olnud siis mul internetti ega kavasid. Iga trenn püüdsin maxi suruda (lol) ja tegin kõik läbi. Nii kolm korda nädalas.
Inimene õpib kogu elu. Nüüd teen 8 päeva jooksul 5 trenni ja tunnen end 54a. vanusena tugevam kui kunagi olnud.
Peaasi et isa sul trennipisiku külge saaks.
Mina hakkasin 3a. tagasi ka jõutõste võistlustel käima. Nüüd olen Eesti Meister jõutõstmises ja lamades surumises Eesti rekordi omanik Masters-2 klassis.
Kunagi pole hilja alustada, 40a. vanuselt surusin rinnalt 90kg.
seenjor
MemberHispaanias on hetkel raske tööd leida, seal töötuse tase kõige aegade suurim.
Aga kui sa oled aastatega juba piisavalt kõrvale pannud et ei pea enam tööd tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis sobib seekoht küll.seenjor
MemberTere Seenjor!
Kindlasti on ka Sinu vastused olulised ja oodatud! Ära lase ennast sellel käsitlusel segada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõudu!
Rääkisid pehmeks
täitsin ära.seenjor
MemberJätsin täitmata kuna kohe küsiti, kas oled aktiivne tervisesportlane?
Ma arvan et minu treeningud ja võistlusteks valmistumine ei ole kaugeltki enam tervisesport.
jaanuar 10, 2013 at 5:16 e.l. in reply to: Töö graafiku alusel paiskab trenni- ja toidukorrad segamini #334436seenjor
MemberKäin tööl täpselt sama graafikuga.
Kaks pikka tööpäeva on mul trenni vabad. Järgneva kuue vaba päeva jooksul on 5 trenni päeva.
Vahepealse puhkepäeva teen peale teist töö ööd, siis on väsimus kõige suurem, käin ringi nagu sombi.
Minumeelest 8 päeva kohta 5 trenni on igati normaalne.
2 puhkepäeva, 2 trennipäeva, 1 puhkepäev, 3trennipäeva ja järgnevad jälle 2 puhkepäeva.
seenjor
MemberHäid sportlikke saavutusi kõigile sel aastal!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 30, 2012 at 5:48 e.l. in reply to: Kuidas suhtub teie elukaaslane/abikaasa teie jõusaali? #333384seenjor
MemberSiin teemas on palju tuttavat. Minu abikaasa ütleb ka toidulisandite kohta keemja.
Kuna lapsed juba suured siis ta trennis käimisele viltu ei vaata.
Aga kui on vaja kuhugi minna ja mul on trenni päev, siis ta ei saa aru, kuidas ei saa trenni vahele jätta.
Kui ma räägin talle toitumisest siis on vastus mis sina ka tead. Laeb omale õhtul süsikaid sisse ja ütleb need ju puuviljad mis nad ikka teevad. Ja kehakaalu tõusu peale on vastus et tal ema ka jäme siis pole talgi sellest pääsu.
seenjor
MemberMul tekkis just parem mõte. Ma võtaksin seenjori ja IVARKi enda juurde tööle. Tähelepanu hajuks minult kenasti ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis töö se on ja palju pappi saab? Ma õunte pealt vaatan.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>seenjor
MemberAasta lõppu ka üks positiivne uudis.
EMV lamades surumises tehakse Masters klassis eraldi arvestus.
Ega ” vanakesed” noorte härgadega ei suuda konkureerida.
seenjor
MemberKeegi võiks nõu anda, kuidas seda tähelepanu saaks eemale juhtida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul tööl naiskolleegise ees natuke ebamugav jubaVõta eeskuju prükkaritelt. Käi tööl, nädal aega järjest, sama mustaks läinud triiksärgiga ja haise. Kül nad siis eemale tõmbuvad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused