seenjor
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
seenjor
MemberMinu silma järgi oli nii Janaril, kui ka sommil küki sügavus ühte auku. Võibolla eksitab lihtsalt Janari pikkus veidi.Sommil jäid ikka kükid kõrgeks.
Võistlustel neid küll ära ei loeta.
seenjor
MemberPaljud tumedad sportlased tulevad vaestest peredest ning SPORT on olnud üks väheseid viise kuidas viletsusest lahti murda
Nõustun õelduga.
Aga kunagi, oli ühel kergejõustiku seminaril pikk arutelu, miks valged jooksudes mstadele vastu ei saa.
Lõpuks taibati et süüdi on transport. Meil veetakse lapsi lasteaeda, algkooli ikka autoga. Keskkoolis juba paljud sõidavad ise. Maastmadalast harjutatkse last vähe liikuma.
Suurem osa musti, peab aga selle vähese hariduse, või söögi pärast, oma jalataldu kulutama.
seenjor
MemberSa ei ole ainuke. Mina küll ei põe, et ma suure raskusega kükke ei tee. Surumist paugutasin küll vahepeal isegi 197 kg-ga, aga usun, et küki rekord jääks mingi 160-170 lähedale kui proovima hakata. Tegelikult praegu ei tee kumbagi- ei tavalist lamadessurumist ega kükke vähemalt jõusaalis mitte. Jõusaalis treenin jalgu masinatel ning rinda kaldpinkidel hantlitega. Enne suurvõistluseid on sellised harjutused minu puhul paremad. Kõik on väga individuaalne!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aitäh toetuse eest.

seenjor
MemberNüüd näidatakse näpuga ja naerdakse.
seenjor
MemberKui palju sul seda kraami on lubatud kapis hoida?
NATO kehalise võimete testi tulemusi oleks ka huvitav teada muidugi.
Paistab, et tänapäeva sõiaväes on veega kitsas, ei saa vahepeal nõusi pesta?
Mina, vaene, ajan läbi ühe shakeriga. Pildil paistab, pea iga aine jaoks eraldi nõu.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 16, 2011 at 11:24 e.l. in reply to: Teadlased: ka 15 minutit treeningut päevas pikendab eluiga #310419seenjor
MemberJa mina imestan, kuidas ma ikka elus olen?
Eks pidevalt on kuskil mingi jama. Küll ei saa teha üht või teist harjutust. Aga kokkuvõttes tuleb trenn ikka kasuks.
seenjor
MemberKas teil ei hakka kuklal valus kui kang seal peal on küki ajal? Ma ei saa isegi tühja Smith kangi turjale võtta. Harjumise asi vist?Täpselt õige, harjumuse asi.
Algul võid ju rätiku vahele panna, hiljem harjub ära.
seenjor
MemberEesmärk oleks pigem elus kordki sikspäkk ära näha
Sikspäkk, tuleb nähtavale tõesti ainult õige toitumisega, mitte üle treenides.
seenjor
MemberEndal oleks ka soov massi juurde saada, kuid hetkel on paraku selline töö, kus peab hommikul kell 10:00 tööle minema ning õhtul peale kella 21:00 lõppeb tööpäev.Selle aja sees on vaid üks lõunapaus ning söögikava läheb paigast ära ning kuna need 11 tundi mis tööl olen, olen ma pidevalt jalgadel ja jalutan ringi, siis on sellised söögikorrad vähesed.
Seega sooviks teada, et mida lõunapausi ajal süüa ning mida näksida vahepeal?
Mul on endal ka pikad tööpäevad ( 7.00-19.00 )
Alati võtan paar banaani kaasa, annab hästi energiat.
seenjor
MemberMina lisaksin kindlasti veel harjutuse seljale.
Näiteks, sirgete jalgadega jõutõmme.
Ja lõppu tee ikka kõhtu, kas kõigil kolmel päeval või vähemalt kahel.
Kui korralikult pingutad (ja toitumist jälgid) tulevad loomulikult lihased välja.
august 14, 2011 at 12:21 p.l. in reply to: Daegu MMil peavad kõik sportlased vereproovi andma #310258seenjor
Member“Energiajoogi erguti.”
Seda et ta energiajoogist ained kätte sai väidab Mike või tema advokaat?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>seenjor
MemberKui sa oled algaja ja pole enne jõusaalis käind, ega näind mida hantlitega teha saab?
Siis vaata tööriistade alt treeningkavad. Harjutusi näidatakse ette, mida üldse hantliga teha saab.
august 12, 2011 at 8:48 e.l. in reply to: Daegu MMil peavad kõik sportlased vereproovi andma #310145seenjor
MemberMarion Jones, Tim Montgomery, Dwain Chambers, Ben Jonhson…Sandra Pekovic, Robert Fazekas, Ekaterini Thanou, Kostas Kenteris jne…….
Lisaks siia eilse uudise. Teist korda jäi vahele, Jamaika sprinter Steve Mullings.
august 12, 2011 at 3:44 e.l. in reply to: Daegu MMil peavad kõik sportlased vereproovi andma #310127seenjor
MemberSiis on huvitav vaadata, kuidas paljud sportlased äkki juhuslikult haigeks jäävad enne võistlust ja ei saa osa võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuleb meelde üks vana suurvõistlus. Eesti rahvas ootas Allar Levandi hea vormi juures kindlat medalit.
Ootamatult tuli, tervel liidu koondise kahevõistlejatel, kõhuädad.

seenjor
MemberMis sa nende täpiliste poistega teed, kui sul need menüüs ei ole?
AutorPostitused