seenjor
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
september 5, 2011 at 12:32 p.l. in reply to: Eesti kergejõustiku häda – MM polnud paljude jaoks tähtsaim #312229
seenjor
MemberTüüpiline virisemine alati.võinuks ja saanuks ju paremini jne jne…Hea on alati ise kuskil tugitoolis köhida.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täitsa õige.
Soome ja Rootsi jäid üldse madalita.
Marek Niit on mulle küsimärk.
Saan aru, et leivaisa võistlustel peab ennast näitama, aga tiitlivõistlus on ikkagi mulle nr. 1
Kui oli aasta algul heas vormis, oleks võind vahepeal tagasi tõmmata. Tegi aasta jooksul liiga palju starte ja nüüd oli loomulikult tühi. OLeks võind teise vormi tõusu MM. ajastada.
Mäletan et kunagi sain kõvasti sõimata et läksin NSVL maanoorte mängudele, kuigi samal ajal olid minu toonase leivaisa vabariiklikud mv.
september 5, 2011 at 10:39 e.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #312223seenjor
MemberHästi ei taha uskuda et ta suutis pulmas ise tantsida.
Selle töö vist tegi tema eest pulmaisa.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 5, 2011 at 6:58 e.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #312187seenjor
MemberKas ei ole tagasisidet, mitu päeva mehel pärast jalalihased haiged olid?
Eriti kui pole ammu trenni teinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>seenjor
MemberKas oleks mõtekam võtta jõusaalist väike puhkus või saan jätkata,selles mõttes et kas halvemaks saab minna?Loomulikult võib halvemaks minna, kui rahu ei anna.
seenjor
MemberSulle siis midagi vähemvormikamat:
Sa lähed ka ühest äärmusest teise?
Ei üks ega teine, naine peab olema naine.
seenjor
MemberVormikad naised on ikka ilusad
Ma sõin momendil kui pilti nägin. Söögiisu läks ära.
seenjor
Membersuitsetamine on doping
Küll on hea et ma ei suitseta.
Saan rinna ette ajada ja öelda et minu tulemused on puhtalt saavutatud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>seenjor
MemberTäna avatud uste päev ja hulgaliselt üritusi Pärnu SpordihallisTäna kell 12.00-15.00 on Kimberi Klubi jõusaalis Rinnaltsurumise võistlus korduste peale. Kangil on võrdne raskus suruja kehakaaluga, noortel ja naistel pool kehakaalust. Lisaks tasuta sissepääs jõusaali ning muudele erinevatele üritustele. Kõik külalised, võistlejad ja trennimehed- naised on oodatud!
Selle reklaami oleks võinud juba homseks jätta. Täna enam nagunii ei jõua.
MemberLoomulikult õnnitlused tugevamatest tugevaimale.
MemberSamas.. mees teab, mida teeb, kui on suutnud seda vormi säilitada, mis on sama raske, kui vormi saavutamine, või mis?
Kõrgemas eas, ongi vormi hoidmine, juba suur saavutus.
seenjor
MemberAntiikmööbliga ahju kütmine e. enamus läheb kasutult kaduma.Ei oska rahaga midagi muud peale hakata.
MemberOlen ka pikk ja peenike. Momendil 189 ja 95-96kg.
Mäletan kuidas unistasin saada 90kg. täis. Viimase 7a. jooksul on lisandunud 10kg.
Kuna eelmine aasta võistlesin -100 kaalukategoorjas, otsustasin paar kilo kiirelt juurde saada.
Muidu tarbin toidulisandeid natuke alla normi, siis panin topelt portsu. Sain paari kuuga 99kg. kätte.
Aga see pilt mulle üldse ei meeldinud. Kõik mis tuli, tuli vöökohta. Sangad ja kõht. Kuigi olen koguaeg väga aktiivne.
Trennid 4 korda nädalas + pikkadel (12 tundi) tööpäevadel on jooksmist päris palju. See on minu aeroobne pool.
Nüüd olen jälle vanas kaalus sest see rasv mulle ei meeldinud.
Tõesti on minusugusel kehatüübil raske juurde võtta.
Tõsi,kilpnääret pole kontrollinud.
seenjor
Memberjalgu treenin kükkidega (2x15kg õlgadel)
Hantlitega võid teha väljaasteid kui ruumi on.
Aga küki jaoks jäävad 15kg. küll lahjaks.
Kas sul kedagi kergemat kukile pole võtta?