seenjor
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
seenjor
MemberTubli Argo!
Varustusega surumises oled suure sammu edasi saanud.
Vaadates sinu kõiki tulemusi, tekib küsimus, mees mis sa sööd et nii tugev oled.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>seenjor
MemberMedalite jaoks tegin ise aluse. Ostsin kanga poest tüki halli riiet ja panin selle tugevale soome papile.
Võib ka olla õhuke vineer. Liimisin vaid riide nurgad mis taha külge keerasin, siis jääb riie eest küljest lahti ja hea nööpnõeltega medaleid rippu panna. Valmistatud aluse kinnitasin neljast nurgast seinale karika riiuli kohale.
seenjor
MemberKas oskab keegi nõu anda, kuidas vältida maksimumraskuse surumise ajal tagumiku tõusmist pingilt?
Suru ülakehaga mitte puusaga.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina surun trennis ka korralikult tagumik pingil. Siis ei teki lolli kommet külge.
Ükskord enne kohalikke võistlusi, kus oli kõik lubatud, proovisin. Kui ikka harjund ei ole ei tulnud midagi head.
Tehnika lagunes ja ei suutnud seda mis tavaliseltki.
seenjor
MemberÕnne ja tervist ka minu poolt!
Võistlustel näeme.
seenjor
MemberKui keegi kõrvalt ei juhenda on ise loomulikult raskem tehnikat õppida.
Mäletan et mul see alla minek oli väga hea ( ikka tehnika).
See oli aeg kui tõstjad enam ei hüpanud kääri vaid õppisid sügavale kükkima.
Tänu kergejõustikule jalgades plahvatusjõudu jagus aga ülakeha oli mul nõrk.
seenjor
MemberKunagi : vene: ajal toimusid mul asutuse sisesed tõstmisvõistlused, osakondade vahel.
Meil olid sel ajal tööl paar head tõstjat ja sain enne mõne nädala tehnika koolitust.
Tegelesin sel ajal kergejõustikuga ja puhast jõudu nappis.
Võietlustest on alles diplom teise kohaga -82,5 kehakaalus (olin 79kg.ja 190 pikk)
Rebisin 75 ja tõukasin 105
Nüüd kui teen ainult jõudu ( mida on kordades rohkem) ei saa ma nendele tulemustele lähedalegi.
Loomulikult tehnika puudub, kuid olen Eleriiga nõus et tõstmises annab tehnika rohkem juurde kui jõud.
Ja see on selge et ilma tehnikata ei saa ühelgi alal häid tulemusi. Ole kui tugev tahes.
Peace.
seenjor
MemberPäris lõppu ei sooviks, aga toredat aastavahetust kõigile.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>seenjor
MemberLihaseid ehmatada saad ka korduste arvu muutes.
Tegin enne viimast võistlust jõudu ( kordused 1-3 )
Peale võistlust hakkasin tegema kuueseid korduseid seerjas.
Kuigi pole algaja, jäid lihased kohe pärast esimest sellist trenni mitmeks päevaks haigeks.
Omaeti olid raskused väiksemad.
seenjor
MemberKangiga surumisel saab ka raskust jaotada keha poolte vahel.
Kui võtta lähteasend, on käed kangi keskelt võrdsetel kaugustel. Nii jaotub raskus ühtlaselt.
Aga kui nihutad nõrgemat poolt 2-3 senti keskele poole, langebki sinna suurem raskus.
Ise kasutasin seda varjanti kui õlg oli haige. Siis panin tugevama käe keskele poole.
Haigele õlale ei langend nii suurt koormust ja sain suruda.
seenjor
Members
seenjor
MemberKaidole loomulikult õnnitlused Eesti absoluutse rekordi puhul.
Kõik me lootsime rohkemat.
detsember 9, 2011 at 12:20 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #282917seenjor
MemberProbleem on selles, et sportlased ise tahavad võita. Ning paljud teevad selle jaoks ükskõik mida.
Kui mõni esimese otsa mees on niivõrd kaval, et suudab kontrolle vältida ning keemia abiga super tulemusi teha, siis vaatavad ka talle järgnevad mehed, et muud üle ei jää ja peab kasutama – sest vastasel juhul esikohale asja ei ole. NIng nendest järgmised vaatavad ka sama jne jne jne.
Probleem ongi selles, kui võidutahe ületab seda mida olemasolevate reeglitega lubatud teha on. Otsitakse lahendusi kuidas oma puudujääke likvideerida mistahes viisil.
Mõelge, mis toimub sportlase peas, kui ta enda arust annab endast 100% ning ikka ei ole tipule lähedal. Paljude jaoks on see ebanormaalselt demoraliseeriv. Ning paljud rabavadki “lahenduste” järele kuna ei olda nõus reaalsusega, et vbl olemasolev geneetika ja töötahe ei ole lihtsalt piisav, et tippu jõuda. Kes see ikka tahaks tunnistada kaotust ning kogu senine elu pm. minema visata.
Aga faktid on, et mitte igaüks pole loodud võrdselt ning tippu mõni lihtsalt ei jõua. Tehku mis teeb. Ning selline reaalsus pole lihtsalt kõigile vastuvõetav.
Ma tean, et mulle küll ei oleks, kui saaksin peale 10-t aastat oma elu pühendamist mingile spordile lõpuks selgeks, et mu geneetika pole just kõige parem selle ala jaoks ning ma lihtsalt ei suuda ühegi valemiga (olgu siis vaimne või füüsiline) tippu jõuda. Mul oleks täielik “fuk this shit” tunne, ning ma arvatavasti prooviksin ka kuidagi oma võimeid “parandada”.
Väga õige jutt.
Ise ma olen endale teadvustand et olen geneetiliselt vale ala peal. Peab olema rahul ka nende saavutustega. Aga paljud sellest aru ei saa.
Meil mõningad, isegi väikese, kohaliku rinnaltsurumise võistluse jaoks pushivad end teatud ainetega üles. Saaks ainult 10 kg. juurde.
Üks oli viimane võistlus päris õnnetu. Ta arvas et võistlus toimub 2 nädalat hiljem ja jäi “pudru” söömisega hiljaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>seenjor
MemberToitumis kava selline
hommikul-võileib vorstiga
päeval-sokolaad,sai,kommid,limonaad,praemuna ja juustu võileib
õhtul-praemuna,kommid,võileivad,limonaad,salatid.
Kas see on naljanurk või räägid tõsiselt?
seenjor
MemberKulturism see ongi elu!
Kulturism kuniks elu!
seenjor
MemberEi ole eesmärgiks jõutõstmine, pigem füüsiline koormus ja kehaehitus.
E rind
T selg
K jalad
N õlad
R käed
Soovid veel täpsemat kava?
Sul on peale selja päeva jalad. Seda ma ei soovitaks.
Võiksid teha E jalad
T rind
K selg
N käed
R õlad
AutorPostitused