seenjor
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
seenjor
MemberNii pehmet Vähki pole minu silmad veel näinudki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igast viinerist saab ükskord sardell.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tere tulemast klubisse.
seenjor
MemberNo see oli selline väga kummaline surumine kõrvalvaatajatele, aga samas ilma julgestuseta väga ei tahtnudki pikalt selle raskuse alla jääda

No jah, kui julgestust ei ole peabgi kangi puusadega pukkidele tagasi tõstma.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 28, 2012 at 6:27 e.l. in reply to: XXXIII Eesti meistrivõistlused jõutõstmises, tulemused! #151705seenjor
MemberAsi läks inetuks, kustutasin kõik kommentaarid ära. Ärge enam tülitsege.
Kahju et pidin eile arvutist eemal olema, nüüd ei teagi mis sõda siin käis?
märts 25, 2012 at 4:43 e.l. in reply to: XXXIII Eesti meistrivõistlused jõutõstmises, tulemused! #156782seenjor
Memberkui neid sünniaastaid jälgida siis on väga üllatav keegi sünniaastaga 1949, 63 aastasena laksab noortega jõutõstmisvõistlust teha !
seenjor
MemberEi tea kas enam seda teemat keegi vaatab, aga kui vaatab siis küsimus: Kas võib iga päev trenni teha? Jõusaali teeks 3-5 x nädalas ja ülejäänud päevad mingi rühmatrenn või kardio, üldiselt mul ka nii kujunenud või peab siiski olema täiesti 1-2 puhkuse päeva? Küsin, sest tegelikult väga raske spordiklubist eemal olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõik oleneb endale antavast koormuseset.
märts 24, 2012 at 11:27 e.l. in reply to: XXXIII Eesti meistrivõistlused jõutõstmises, tulemused! #157740seenjor
MemberPipil surumises juba kaks nulli.

seenjor
MemberIga kord kui loen su surumistest on sul jälle 10 kilo otsas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mida meie oleme kahe silma vahele jätnud?Me vist proovime liiga harva.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Imre paugutab ülepäeviti ja kilod tulevad. Ta ei kurda et ei taastu.märts 18, 2012 at 8:20 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #164844seenjor
MemberLaupäeval pidi Siim surumises maxi proovima.
Mis tulemus tuli?
seenjor
MemberMul peab ka paika rusika reegel.Kui suudan mingi raskusega teha 3 kordust suudan max pingutuse teha 10kg. raskemaga.
seenjor
MemberOlen 40 nene mees, kes äsja lõpetanud liiderliku elu(alkohol, tubakatooted, naised)
Ma ei tea, miks peab nii palju muutusi tegema? Miks lõpetasid suhted naistega?
??:”>Ise alustasin jõusaaliga ka kui sain 40 seoses töökoha vahetusega.
Nüüd 13a. hiljem tunnen ennast tervema ja tugevamana kui näit.35 vanuses.
Igasugune trenn tuleb igaljuhul kasuks.
märts 13, 2012 at 7:18 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #172311seenjor
MemberAlvar peletab meid Paide lahtistelt surumisvõistlustelt niimoodi eemale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ups. lobisesin vist liiga palju.
märts 13, 2012 at 6:53 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #172348seenjor
MemberPole mõtet seda tulemust prognoosida, eks laupäeval näha ole mis tegelikult tuleb.
Kui siin pakkumisteks läks pakun Siimule 215
Alvar pole 200 kahte kordust teind aga surus ka 210 nii et sul on varu.
veebruar 26, 2012 at 7:30 e.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #193712seenjor
MemberOtt pidid ju ka võistlema?
seenjor
MemberJa kust ma selle kava saaks?
Tööriistade alt lejad surumise.
seenjor
MemberNüüd ma saan aru, kust tuli sul 140×5 surumises.
Tänu kommidele.
AutorPostitused