seenjor
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
seenjor
MemberKas sul särke siis vähe on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Alles näitasid videos kuidas särgist vett valja väänad.seenjor
MemberPalju õnne ja usun ,et see ei olnud vanameistri viimane sõna tiitlivõistlustel
Paremad võimalused medalile on tal siiski -120 kehakaalus.
Aga kogend mees ise teab.
seenjor
MemberHuvitav on see, et Kaido on viimaseks katseks pannud 290, samas 295 ära surumine võiks tõsta teda praegu lausa 4 kohale, sest kaal on tal kergem kui tesitel meestel kes 295 kilo on surunud. Kuid eks ta ise tunneb paremini, mis hetkel sees on
Läheb kindlapeale, uus Eesti rekord.
seenjor
MemberJõudu võtab ära ka nädalaga kaotatud 8kg.
Samas selle kehakaaluga saab särgi paremini tööle.
seenjor
MemberEks Kaido läheb oma tulemust tegema, jõudu talle.
Medalit oleks vist palju tahetud kui tema algraskus 280 on 12 osavõtja seas alles 9.
Austerlane võttis algraskuseks 340
august 7, 2012 at 4:25 e.l. in reply to: Egle Bikini Fitness- Bikiinifitness on eelkõige sportliku ilu ja naiseliku võlu šõu #321431seenjor
MemberEgle, suured õnnesoovid Sulle uue tiitli (olümpiamedalisti naine) puhul.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 1, 2012 at 6:38 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #320993seenjor
MemberOlen andnud lubaduse vähendada kaalu 12 kg võrra, seega järgmine aasta me ühes katis ei võistle, kahjuks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hetkel selle aasta madalaimas kaalus, nii et asi liigub. 12 kiloga loodan hakkama saada alles kevade lõpuks.
Üritan järgi teha seda, mida sa üritasid teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tarmo palju sul kaal on?
juuli 27, 2012 at 4:03 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #320654seenjor
MemberAlexander ütlesid.
Surumises üritan juba praegu eraldi treenida lõpusurumisi, mis on mul alati nõrgad olnud. Sisuliselt surun paku pealt peaaegu sama palju kui ilma.
Minu meelest sa surud koguaeg ainult lõppu.
Mul on amplituut 38cm. Et sinuga võrdselt suruda peaks mul koguaeg olema suur pakk rinnal.
Aga selle kohta võib ka öelda, olen valind endale mittesobiva ala.
seenjor
MemberHeiki, palju sa nädalaga kaalus juurde võtsid?
Või hoidsid toidu ja lisanditega tagasi et ikka ühes kaalus oleksime?
juuli 17, 2012 at 10:36 e.l. in reply to: Masters-klassi Euroopa MV 2012 jõutõstmises Pilzenis #319987seenjor
MemberÕnnitlused Markole ka minu poolt.
See ei ole pugemine.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tean et hindad sügisel nii minu kui teiste katseid nagu alati õiglaselt.seenjor
MemberAastaid tagasi sai proovitud. Kui jõudsin 3×3 jooksis kinni. Kolmas kordus tuli abiga ja teine seerja ainult 2x
Maxile tuli ainult 5kg. juurde,aga eks see minu enda viga oli.
Kerge päev (6×2) tundus liiga kerge. Tegin liiga palju lisa harjutusi rinnale et mingit koormust saada.
See oli viga, kerge päev peab olema kerge et raskeks päevaks lihas täielikult puhand oleks.
seenjor
MemberKirp, mitmes kuu sul selle pildi peal on, või on see näljapaistetus.
juuni 16, 2012 at 2:18 p.l. in reply to: 1. Klassikalise Jõutõstmise Maailmakarikavõistlus – Alex-Edward Rausi maailmarekord on kinnitatud #71335seenjor
MemberÕnnitlused hõbeda puhul!
Vaadates -105kg. meeste keskmist sünni aega 84 on Alex oma 92 alles poisike.
Muidugi mitte tulemuste vaid vanuse poolest.
Tal on aega neid kuldasi veel tuua küll.
juuni 16, 2012 at 1:37 p.l. in reply to: 1. Klassikalise Jõutõstmise Maailmakarikavõistlus – Alex-Edward Rausi maailmarekord on kinnitatud #71406seenjor
MemberRaus on siiski inimene.

Kolmandat katset 215kg. ei suutnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>seenjor
MemberSaledat kõhtu sulle veel aastateks!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>35 see pole enam naljaasi, pensjoniiga läheneb.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused