seedorf90
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
seedorf90
Membermul sõber neelas ka nätsu alla pidevalt ja siis tuli minna pimesoole opile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>seedorf90
Memberleidsin veel ühe huvitava triitsepsi? harjutuse
aga ise pole proovind ja ei teagi kui raske v kerge see harjutus on, aga vbolla on kellegil kogemusi?
seedorf90
MemberTervist,mõtlesin, et ei hakka raamatukokku minema ja lambist esimest asja haarama, kirjandust on palju ja seda just sobivat leida vast esimese raksuga ei õnnestu, kindlasti on välja kujunenud midagi klasikalist, lollikindel teos millega alt ei saa minna, mida oskate äkki soovitada.
Tahaksin keskenduda just pigen toitumisele, kui natuke targemaks saan selle koha pealt, eks siis juba panen mingi treeningu ka juurde, aga praegu ootaksin, et te jagaksite nõu, mida oleks hea lugeda, kohe ikka täiesti võhikule ja algajale, kes pole elusees ühtegi kalorit lugenud.
Praegu on nii, et söön kuidas ja mida juhtub, kell 3 öösel 1x päevas ja magama, on ka juhtunud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vorm juba päris “pekkis” vaikselt
Netis saab ju ka lugeda, aga seda kirjandust on nii palju, et veab silme ees mustaks ja lõpuks ikka ei tea, keda uskuda ja mida teha + olen vanakooli poiss ka, ehe raamat ikka parem.
Äkki leidub miskit head?
mina olen näiteks seda lugenud http://www.raamatukoi.ee/cgi-bin/raamat?23477
ja sealt saab hea ülevaate mida organism vajab, ja kui palju.
seedorf90
Membermardnal oli seal kohe palju otsekoheseid ytlusi.
seedorf90
Membervbolla eksisin siis
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>seedorf90
Member2. Kes oli Eesti esimene olümpiavõitja raskejõustikus?Vastus: Martin Klein 1912 aastal kreeka-rooma maadluses
Klein sai esimese olümpiamedali Eestile, aga see oli hõbe mitte kuld.
seedorf90
Memberiseenesest saab ju kõik vajalikud ained ka tavalisest toidust kui õigesti toituda.
seedorf90
MemberMa ei hakka sellise lihtsa, kuid samas raske küsimuse tõttu uut teemat tegema ja ebaviisakalt torman siia teemasse.Nimelt ma sooviks teada, kuidas ma saaks treenida rinnalihast sealt altpoolt nagu? Noh ma mõtlen sealt alt, kus rinnalihas hakkab lõppema, saate aru küll mida ma mõtlen? Kas on mingeid kindlaid harjutusi ka? Hetkel tundub, et alt nagu kuidagi ei arene üldse vaid ülevalt ka kõrvalt läheb lihas suuremaks.
minu arust peaks negatiivse kaldega pingil surumisi tegema, et alumist rinnalihast arendada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>seedorf90
MemberIse ostan kõik põhitoiduained firmadele mõeldud hulgipoest. Suured munad 1.- tk, korralik kanafilee (mitte broileri), loomaliha jne jne. Võttis aega, et selline võimalus leida, aga tasub ära.kas avaldad meile kaasvõitlejatele ka selle salakoha?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>seedorf90
Memberno kellelgi pole vga seda aega, et tund aega venitada igapäev
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tundub kuidagi tuimseedorf90
Memberega sul mingit traumat pole ond seal piirkonnas?
seedorf90
MemberKas mitte ei olnud 2liiki spagaate: piki spagaat ja harki spagaat, piki spagaadi tegemine tuleb palju kergemalt kui harjutada. Aga tolle harki spagaadiga on keerulisem, kui puusad väga kinni on siis läheb ikka kaua aega. Kui ma ykskord harjutama hakkasin siis oli stiimuliks see, et isegi Reet Linna suudab seda vanast peast ja miks ma ei peaks suutma. Harki spagaati pole siiamaani veel ära teind, kuid tean, et siuke suur mees nagu Kaido höövelson teeb selle ka ära, ning suur stiimul on mul jällegi olemas…
seedorf90
Memberväga mõnus tegevus käin igal talvel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> veresoonte lupjumise vastu pidi ka hästi aitama!seedorf90
Membertundus et see mees ikka teadis mis rääkis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>seedorf90
Memberolen proovind hambapastaga puhastada, lihtsalt hoidsin keti paar tundi pasta sees ja pärast pesin korralikult ja tulemus oli kyll ok!
-
AutorPostitused