sdmartin
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
sdmartin
Membermis teie arvate soja jahust,kui rikkast proteiini sisaldavast lisandist või nii.
mina isiklikult just hakkasin sööma seda.võtan ühe 400g jogusti kallan sojajahu kuhjaga pääle segan ära ja lasen heal maitsta.
aga tahaks just teie komentaare selle kohta kas on se hea,halb või hoopis midagi muud:)
sdmartin
Membernu ma just tahaks õlg-biits,rind ja sis veel säärele aga need ongi ju need sitad kohad.aga nu ju ta sis ei veni loodab parimat.
ja kindlasti ei tasuks seda otsust teha uisapäisa.Mina olen seda juba 3aastat vaaginad ja parimad pidid välja ka juba otsind:)
sdmartin
Membervennal oli kunagi sikkel. ta sõitis sellega ka talvel ja noh külm tuul ju puhul kogu aeg põlvedelt ja igaltpoolt läbi ja ta pärast ka kurtis kogu aeg et tõustes jne põlved valutavad. see mure oli tal päris pikalt, lõppes aga siis kui sikli paha müüs. ta pani vist isegi sõitmise ajal salli ümber põlvede, et külm ei hakkaks.niiet vist ikka see külm mõjutab omajagu põlvi.
mõten seda,et kui nahast talveriietus seljas on,kas siis ikka puhub läbi ve?
sdmartin
Memberendal oli sama kartus.tahan küll teha aga ei julgend kuna kartsin et venib välja.
sdmartin
Memberpäris mahe:)se alguses kui üks vana teise maha viskas ja sis julmalt jalaga näkku virutas,oli mahe.
november 7, 2006 at 6:47 p.l. in reply to: Valu vöökohas-alakehas-kubemes,kühmud, kubemelihase venitus-vigastus, kubemesong, song. Ja EV meditsiin #94347sdmartin
Membernu kubemelihas un reite sisemine lihas.ehk se lihas mis jalgu üksteise vastu tõmbab.loodan et said aru ma ei oska paremini seletada aga vaata internetist.
sdmartin
Membermul on ka ikka nii ,et kui musa kuulad selist hääd raskemat siis und ei tule.arvutis kogu aeg musa käib ja siis võin kasvõi hommikuni seal passida aga nii kui teleka ette lään olen mõne minutiga kutu:)
sdmartin
Memberkas sul vahepeal vabasid tunde pole?
kindlasti tuleks toituda paremini e. sööma tuhedamini.
kuna nüüd on talv ka tulemas sis soovitan palju jalutamas käja sest lugesin et külmas keskonnas põlevad rasvad kiiremini. My Webpagelink ka selle kohta.eks targemad mehed saavad vast veel aidata:)
sorry,et seda teemat reostan aga ma ei saa pihta,mix nii on.kui siit mingile lingile vajutada siis viskab kõigepealt esilehele.alles siis,kui teistkorda panna,saab õigesse kohta.
sdmartin
Memberuki nuki, iki kiki, köki möki.Õpi kirjutama – järgmine laks on postituse kustutamine koos mingi keeluga.
palun vabandust
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>enam ma siis nii ei kirjuta.
sdmartin
Membernu sai se tehtud läbi häda aga üks küsimus iki miline se kasti kükk välja näeb.
ja se ka et need hüpped mis ta seal lõpus teeb un ju iki ilma kangita.
ja trennipäevi un iki 4.
ma mõten seles lülitus faasis.
sdmartin
Memberaga äkki saab keegi sele 11 nädalase kava ka nagu eestikeelses vormis siia ülese panna või minu mailile saata sdmartin16@hot.ee oleks ülimalt tänulik.
või sis vähemalt sele osa mis siit välja jäi:)
sdmartin
Memberoleks selline küsimus et mis asjad un purgeen ja tribulus?
sdmartin
Memberse teine link mis antud oli ma leitsin sealt isegi ühe täiesti normaalse naise ka.
päris hukka pole sis järelikult veel läänd.aga jah se silikon un rõve.
sdmartin
Member1. Teie fitness.ee kasutaja?sdmartin
2. Kui vanalt ja miks hakkasite jõusaalis käima?am mingi 15 aastaselt ve.ainult lavel olen käinud suvel pole aega.ja võimalust
3. Teie pikkus ja hetke kaal?183cm ja 83kg
4. Kes on Teile olnud eeskujuks?eskuju pole olnud aga ennem sai peaeesmärgiks oma heale sõbrale kes minuga koos käis ää teha mis mul ka õnnestus.ja nüüd võttan eesmärgiks mingid kindlad kilod.
5. Teie jõunäitajad?nu surumine 100kg teisi ei ole saanud teha.
6. Kas kasutate mingei lisandeid?ei
7. Teie meeldejäävaim kogemus seoses jõusaaliga?se kui ma 100kg ära surusin suure põdemise pääle enda arenh ehmatas lihtsalt ära ja ma ei julgend tükk aega 100kg suruda aga lõpuks sain iki endast jagu.
8. Teie suurim saavutus jõusaaliga seotud spordi vallas?eelmine
9. Kas kavatsete ka edaspidi jõusaali külastada?rautselt
sdmartin
Memberarvan et 2 tuleb
-
AutorPostitused