sdmartin
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
sdmartin
Memberoleneb mis tulemusi sa mõtled kas jõus,vastupidavuses või massis.kui sind huvitavad jõusaavutsed sis ei loe küll aga teiste asjadega hakkab juba lugema küll.kuid siiski kasulik oleks mõlemat teha:)
sdmartin
Memberalgaja ABC ja kasuta siin otsingut.ei saa ju nii ,et kõik tehakse ette ära ,näe ise ka vaeva selle kohapealt.
sdmartin
Memberpäris hea artikkel.aga mul tekkis küsimus ,et kas tõesti on treeningu intensiivsuse ,ehk vastupidavus ,kui kõvalt sa saad trenni teha on geenidega määratud.
sdmartin
Membernu jah raskem on treenida aga see-eest lõpptulemus on prem.
sdmartin
Membernu se un minu arvamus.miks te ültse tahate ,et mingi lühemaks saada.mina tahaks just hästi pikk olla ,sis ju on kohe kindlam ja kui sa veel kapp ka oled,mahe.ja jõusaal kindlasti ei pane kasvu kinni.ja ikkagi kui sa oled pikk sul un ju vaimne eelis.näiteks mingit väikest kasvu plönn ikka ei julge ju ikka endast pikemaga nii väga nokkida.
ma olen nii 183 pikk ja tahaks saada 190-200cm.ja loomulikult kapiks ka:)
sdmartin
Memberise ka ikka peale trenni kõva saun. võtab nagu lihased pehmeks.umbes nagu keedetud liha
sdmartin
Memberväga lihtne ära treeni jalgu.kõnni nii vähe kui saad ja hea oleks kui sa neid ültse ei liigutaks.küll sis üpris kiiresti reie ümbermõõt väheneb.
sdmartin
Membersdmartin
Membermuskulaarkopra tekst :Krt see Tyson pole kunagi normaalne olnud. Hammustab ringis kõrvu peast ja lubas veel Lennoxi ringis ära tappa ja tema lapsed ära süüa
Krt, kus on selle mehe mõistus??? Öelge mulle ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>väga hea irw
sdmartin
Memberei ole se mingi nali.täitsa tõsi jutt.
sdmartin
Membersdmartin
MemberParimaks eales peeti Muhammad Ali-d minu teada…ja peetakse.tõsi ta on aga ilagi Lenox Lewis un teisel kohal.Mike pole minu silmis kül midagi väärt.
sdmartin
MemberSoja , sojavalk ei ole meeste toit , väikestes kogustes ok , aga arvesta sellega , et soja sisaldab naisuguhormooni ehk östrogeeniga sarnaseid aineid , ilmselt mitte parim valik sinule. Naistele on soja kasulik.enam ma ei võta seda suu sissegi.issand jumal oleks ma seda ainult teadnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sdmartin
Memberütesin ju et sojajahu jogurdiga.seal un palju valku ja imendub hästi:)
sdmartin
Membernu tuleb siis loota ,et ta seda postitust ei vaata:D:D
AutorPostitused