sdmartin
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
sdmartin
Memberminu rekordid on tõmbes 130kg kükis 120kg (teen sügavükiga) aga need kilod on tulnud trenni lõpus kõige viimaste seerjatega,teen püramiidi alustades 10-st.aga seda rebimist pole proovind ja ega vist ei soovi ka proovida sest pole tehnikat ja se on ikka suht riskantne asi ka.
sdmartin
Memberselat leiad vast veel infot.ja kui külmaga motikaga sõita sis on soovitav sall ümber põlvede siduda
juhuks kui link ei tööta: http://forums.fitness.ee/index.php?showtop…8&hl=p%F5lv
sdmartin
Membersoovitaks tegeleda sõudmisega kui selline võimalus on keilas või seal lähedal.ise olen tegelenud sellega ja väga hästi arendab.igast küljest.
sdmartin
MemberEndal 100% sama probleem ja lisaks on see jama veel vasaku küünarnukiga. Korralik soojendus ei aita, raskuste korrigeerimine ei aita. Tuleb vaid leida harjutus mis sobib. Küünarnuki seon veel kinni nii, et “kont” liikuda ei saaks, aga õlaga pole midagi teha.Kui vana sa oled? Noortel nõgisevad paljud kohad kuna liiges on alles kasvamas.
on ka õlasidemeid.mul on endal ka õlaga jama.tunen lihtsalt kuidas ta väheke oma kohapealt välja nõksub nii umbes paar senti.eriti se ei sega aha pull-overit ei sa ma teha se teeb piina.aga ega mul on gi liigesed kõik väga nõrgad.kas sis oleks soovitatav mingeid liigese rohtusid tarbida.
sdmartin
Memberhea saade oli aga oleks võinud vähe pikem olla.
sdmartin
Memberminul on kül nii et hantlite ette tõsted ei tee vapsee õlga vaid just selja keskosa.ja kusjuures hästi.aga mul on ka käsi hästi vähe kõverdatud ka:)
sdmartin
Memberei noh tahan räigelt seda vaadata aga nu sis peab paar liitrit energjajooki ostma:)
sdmartin
Memberkui sa tahad pekki juurde saad sis söö päevas nii vähe kordi kui saad ja mega suurtes kogustes hästi palju süsiveskiuid ja rasvu.
kui tahad lihast sis tee trenni mees.ja kui sa oled algaja sis parem ära söö mingeid toidulisandeid vaid söö mitmekesist toitu ja teee kõvasti trenni ma maga korralikult kül näed te need ilusad kilod ka tulevad.
sdmartin
Memberoleneb trennist ja inimesest ning toitumisest.
ise sain nii et kui sügisel läksin trenni ei surund 60gi sis kevadeks oli 100 käes.
sdmartin
Membernu ma mõtlen sellist keskmist toitu.
sdmartin
Memberaga äkki on neli alternatiiv tooteid ka mis on sama mõjuga aga odavamad.sest arvan et se kaubamärk maksab juba neil palju.
sdmartin
MemberKas tuleb alati valida kuldne kesktee, olla leebe, erapooletu? Selline suhtumine on ebakindlate inimeste pärusmaa. Tuleb olla otsustusvõimeline. Kas näiteks Palestiinas lõppeb kunagi mäss ära? See, millise mõttemalliga sealsed inimesed on… kuidas saab seal olla üldse lootustki… kui üks verevalamine põhjustab juba teiselt rindelt vastuaktsiooni…. see on igavene võitlus. Ainus viis on saavutada kokkulepe. Millel põhineb kokkulepe?saan aru et need kes valivad kuldse kesktee on ebakindel inimene.arvan just vastupidi sest vahepeal on hoopis raskem kui äärmuses.Ja kas kokkulepe pole mitte just se kõige ehedam keskoht.seega inimene ära söö oma sõnu.
sdmartin
MemberMuidu oli kõik hea ja tore, aga mis moodi puutuvad siia raske muusika austajad? Ja miks nad on “targad”, punkarite seas on intelligentseid inimesi (näiteks Villu Tamme)just.
a mul oleks küsimus et mix olla karsklane.
teed ühe suitsu so what.sama hea sõidab tänaval mööda üks vähe vanem mosse , praktiliselt sama hea mis üks suits.Ja kui rääkida alkohoolist sis piiblist lähtudes on jumal selle loonudgi meile tarbimiseks aga siiski mõistlikes kogustes.samamoodi suhkur ja sool.
üten veelkord ma ei jõigusta siin midagi.lihtsalt ütlen mida mõtlen.saan ise ka aru et se rikub tervist aga ma ei näe ka mingit mõjuvat põhjust hakkaa karsklaseks.Aga se võib ka minu kui veel puberteedi eas noore mõtlemine ka olla. võibolla 10-20 aasta pärast räägin hoopis teist juttu mis on ka rautselt tõsi.
Ei ole vajadust suitsetamise järgi, samuti ei ole vajadust alkoholi ega muu taolise mõttetuse järgi.Inimene, kes ei pea lugu karskest eluviisist, on tühine null, vähemasti minu silmis ning selline inimene ei saa ennast pidada sportlaseks kui ta ei pea kinni nendest lihtsatest põhitõdedest. Seega võin julgelt öelda, et valdav enamus neist, kes peavad ennast sportlaseks, pole seda teps mitte. Sportlaseks olemine eeldab printsipiaalsust, distsipliini – seda aga mingil konitõmbajal ja muidu pidutsejal (loe: läbustajal) kohe kindlasti pole.
Arvamus, et vesipiibu tõmbamine, mis on mingi eriti mõttetu seltskondlik lollus, on üsna süütu tegevus, on veelgi kahjulikum, kui sigareti tõmbamine… Tervislikkuse komponendiga olgu kuidas on, kuid küsimus on põhimõtteline. Asja olemus ei muutu n-ö “pühapäeva suitsetamisega”. Tapmisega võrdlus on igati sobilik. Sa kas teed seda või sa ei tee seda, vahepealset varianti ei ole. Umbes nagu küsimuse puhul, et kas sa oled otsustusvõimeline inimene, vastataks, et “ei oska öelda”
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Samas võiks veel paralleeli tuua naise peksmisega, mis kahjuks eesti “kõvale” mehele (nagu ka suitsumees – “kõva”) niivõrd omane – kui sa oled kord juba naist löönud, siis seda tagasi võtta ei saa, tegu on tehtud.Tean, et olen sisuliselt hüüdja hääl kõrbes, kuid ma siiski ei seleta siin seletamise pärast nagu näiteks paljud ullikesed isehakanud neonatsid, skinnid ja muud taolised koomikud, kes protesteerivad puhtalt protesteerimise pärast. Neile ei lähe korda mingid põhimõtted, peaasi, et saaks mässu tõsta, olla n-ö erinev hallist massist, möllata ja olla kogu melu keskel, minna vooluga kaasa, lihtsam on ju ise mitte mõelda. Haletsusväärne. Mis puutub veel neonatsidesse, siis enamik neist on parajad “korstnad”. Ma ei kuuluta siin mingit absoluutset tõde. Minul on täiesti ebanormaalsed tõekspidamised, sest enamik eestlasi tarvitab mingil määral alkoholi… seega, mis parata – eks n-ö “omamoodi hulle” peab ka olema…
??:”> . Tulles tagasi suitsetamise juurde… jääb ikkagi õhku küsimus, et milleks on üldse suitsetamine vajalik inimorganismile?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lihasmassi kasvatamiseks? (a la piim soolaga, õlu, kõrvenõgesed jne)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja ärge tulge siin rääkima mingist stressi alandamisest tubaka või alkoholiga….. selline jutt on pullikaka.mina arvan et se on täiesti arulage tekst.
sdmartin
Memberei nu sellepärast tulebgi et linas on vee paak kõige kõrgemal.ja sealt tulebgi survega.
sdmartin
Memberno ise ka suitsetan.
ei näe nagu põhjust maha jätmiseks.teen väga vähe 2-3 suitsu päevas.
ja se et kui sa suitsetad siis sa oled mõrvar.sama hea ju autoga sõitmine mis on poole hullem ja neid näiteid leiaks vast 1000 veel.
ei õigusta ega tee maha.igal inimesel oma tervist tehku sellega mis tahab .siiski kes proovind pole ärgu parem proovigugi.ja nii käib ju ka joomise ja teiste asjade kohta et tegelikult suht surnud ring tekib.tervist rikud sa niguinii ühe või teise asjaga.
-
AutorPostitused