sdmartin
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
sdmartin
Membernu muuda enda treening kava.lihas on juba kohanenud nende raskuste ja kordustega.
sdmartin
Membernu mina teen kükki alustan 80kg ja 10 kordusega.sis lisan 10 kg juurde ja 8 kordust ja nii 2 korduseni ja sis üks veel pea max kiloga.nu üten nii et nädalas korra teen ja kuu ajaga un reis kasvand 61-lt 63 peale ja säär 42-lt 44le.mina olen sellega igati rahul.
sdmartin
Memberpane või kohe se selga keegi ei keela.
sdmartin
Memberlõpp oli lihtsalt nii naljakas.sest se robot nu mega lausa.
sdmartin
Memberselle pääb kül endale soetama.
sdmartin
Memberei tea ma ei põeks.
sdmartin
Memberpuhas sport.
inimesed olge mõistlikud.
sdmartin
Memberkrt sai just käidus köögis ja se pärm järgi proovitud.ja tulemus oli väga hea.tundus selline mõnsa kumm nagu suus päris lahe oli ja maitsel polnud ka mitte midagi viga.hakkas lausa meeldima.
sdmartin
Membermul oleks küsimus. mida sa jahud?????
keegi läheb kangiga lihtsalt minema ja mida mina siis tema juurde lähen ,oma mis ,kogemustest rääkima???
sdmartin
Memberteate mis mina arvan.asi on tegelikult nii et jõusaal on se kõige parem koht kus saab kiireid tulemusi lihase kasvus.on mul õigus?
seepärast ka tulevad sinna igasugused ülbikud,tühikargajad ja lihtsalt suure egoga inimesed ,nemad ongi need kes selle maine alla viivad.punnitavad jõusaalis omal lihase suureks ja sis lähevad linnapeale laijama.
toidulisantitest seda ,et need on mõeldud selleks , et kui sinu enda tase on juba nii kõrge ,et sa lihtsalt ei jõua süüa nii palju tavatoitu ,et sealt kõik vajalik kätte saada-siis toidulisandid aitavad sind.
olen kohand just sellist põlgavat suhtumist tipp kulturismi.eriti tüdrukute poolt.aga öelge siis kas ülekaaluline inimene on ilusam.
I don´t think so.
mõtlesin seda ,et inimestel võib olla ka se kompleks ,et kultusit ei saavuta ju otseselt midagi.Nagu näiteks sprinterid ja odaviskajad.Nemad saavad omal kindla aja või kauguse kirja.Kulturist seevast ei saa ju seliseid mõõdetavais asju.Samas võib kulturismi natuke võrrelda lauluvõistlusega.seal oleneb ju ka kõik esitlusest.kuid siiski lauljal on se kaasa sündind aga kulturistil ise treenitud kuigi palju on siiski kaasa sündind.
ok jätand teid nüüd siia edasi arutama.mul möllab arvutis mingi jube viirus ja mul pole aimugi kuda selest lahti saada ni ,et ma hakkan seda aretama
sdmartin
MemberEinoh, krambid on üldse toredad… Kunagi keskkooli ajal sai käidud kooli eest suusatamisvõistlustel. Meid sõidutati võistlema mingi pisikese bussiga – see laaditi igast võimalikust vanuseklassist poisse-tüdrukuid, suuski ja suusakeppe täis nii et polnud ruumi end liigutadagi. Mina sain hea mugava koha, olin istmele kinni kiilutud. Ja järsku tõmbus reielihas meeletult krampi, pehmelt öeldes valus oli. Võtsin jõu kokku ja võitlesin ennast röökides püsti, reisikaaslasi ja suuski laiali paisates. Teistel oli lõbu laialt.Mõnikord lähevad ka haigutades lõuaalused lihased krampi. Ülikooli ajal vara toimuvates loengutes juhtus seda päris tihti.
🙄 
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
😆
😆
😆
😆
😆 mind ajab see närvi kui mul magamise ajal säär krampi läheb.aga õnneks nüüd ma juba tean mida tegema peab et sellest lahti saada.ja nüüd on mul vahest ribi alt krampi läinud imelik.
sdmartin
Memberkõige odavam ise teha.
jupp nööri ongi olemas.ainult ma ei oska soovitada kust poest seda nõõrikest osta saaks.
sdmartin
MemberMõned musklid võiks kah ära mainida:* 1970 Plymouth Roadrunner
* Plymouth Hemi Cuda
* Hummer H1
täpselt sama. ja muidugi audi ja ford
sdmartin
MemberMa ei tea miks, aga õlu mulle ei maitse. See on nagu kusevesi! Vabandan teiste ees kes seda armastavad.ära joo siis sooja õllet proovi külmalt.
ja ma tahaks seda lisada et viin puhastab organismi.ei teki solkmeid näiteks.
ja kui iga päev võtta üks pits konjakit ei tule südamehaigusi.
lisaks ka selle et ma olen näinud kuidas inimene olles ellnevalt juba natukene täis joob ühe korraga pool liitrit viina ära.ja selle peale ei võtnud pealejooki ka.ja peale seda oli ta keskmiselt rohkem täis.
ise joo vahest harva viina sest eriti ei meeldi see.õlu on väga priima.
sdmartin
Memberega siin ei sa nii täpselt seda paika panna.se on kõik sinu enda tunnetuse värk.
mina kül ise teen kordusi ja panen kilosid tunde järgi et mitte liiga ära väsitada ja ka mitte liiga vähe teha.
ni et tunde järgi:)
AutorPostitused