sdmartin
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
sdmartin
Membermis harjutus on “farmeri jalutuskäik”
sdmartin
Memberaitäh suur abi oli:)
sdmartin
Membersillaga surumine annab iki julmast juurde oma 10kg vähemalt.raskemaid kilosid surun iki sillaga aga mudu väiksemaid surun sirge seljaga.
sdmartin
Membermis on supperseeriad???
sdmartin
Memberno ja sele jooksu kohapealt on se et ma ei saa jalgadele mingit trenni teha kuna põlve liigese väänasin välja ja menisk ning ristisidemed on täjesti puru.aga muidu tegin päevas vähemalt kaks tundi hokkit mis sai kahjuks saatuslikuks:(
sdmartin
Membertekis küsimus et mis need negatiivsed kordused on
ise väga noob pole on juba käidud kaks talve järjest see talv on just nagu aktiivselt lään
suur huvi ja tahtmine tekkind selle vastu.
sdmartin
Membereinoh asi on selles et just surumine on se tugevuse mõõdupuu.tahaks mingi sada ja nati peale ära suruda mite just ni kiiresti aga just nagu tõhusat treeningut.kui on tõhus siis ju tuleb järelikult kilosid ka kiiremini.
pole mõttet ju niisama nühkida kui kasu pole:)
sdmartin
Memberja sis kiire kõrvalpõige:kas silaga surumine on võistlustel lubatud
sdmartin
Memberläheb juba rinnalt 85kg kahe kuu eest aind 55
sdmartin
Memberkas on vahet ka kui suruda sirge seljaga või kõveraga.kumb on parem.minuarust on kõveraga parem kuna sa kasutad teisi lihaseid ka .on nii õige või vale mis arvate
sdmartin
Memberkäin kuna tahan olla tugev ja muidugi olen ma juba sõltuvuses sellest.juba mõned päevad ei ole haiguse tõttu käinud ja jube isu on.soovitan kõigile jube hää on
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused