Skip to main content

sdmartin

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 206 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: jõud #81976
    sdmartin
    Member

vot se oli vastus mis ma ootasin:)

in reply to: küssa #81975
    sdmartin
    Member

väga vabandan oma segase teksti üle ,kus pole vist ühtegi kirjavahemärki.kell oli juba palju ning ma olin just peolt tulnud.

küsimus oleks selline ,et ma sooviks teada saada milline näeb välja jõu treening ja lihase pumpamise oma?

Mis on nende 2 treeningu vahe harjutuste,korduste,ja raskuste vahel?

Äkki on kelelgi mule mõnda head jõutreeningu kava soovitada.

in reply to: pikk treening #81923
    sdmartin
    Member

raudne jama ju

in reply to: Uus foorum #81780
    sdmartin
    Member

minu arust on se nati jama et pole enam seda fitnessi asja seal üleval sealt oli kohe hea ja mugav asju näpida ja sorkida.

in reply to: Uus foorum #81773
    sdmartin
    Member

mis asjad need blogid on:(ei tää

in reply to: jälle kreatiin #81771
    sdmartin
    Member

ok suured tänud.sain kohe palju targemaks:)

kül on iki hea kui on sellised tarku mehi kes lollidele tarkusi jagavad:)

in reply to: See naiskulturist on hullem kui Ott, Marek… #81424
    sdmartin
    Member

ei no räige on ta igal juhul.ma mõten lihase poole pealt aga noh mis teha ega meie kätt ette ei saa panna ju

in reply to: selg #80755
    sdmartin
    Member

ma lisan lihtsalt selle et mul oli enne seda kui ma hakkasin jõusaalis käima kogu aeg hirmasad selja valud.just alaseljas kuna olin seda kunagi vigastanud.hakkasin sis alaselga treenima algul oli küll hirmus valus.aga see kadus umbes kuuga ää ja pole siia maani selg kordagi valutand.

in reply to: VIDEO – Gene Rychlak surus Maailmarekordi !!! #80385
    sdmartin
    Member

huvitav oleks teada selle mehe mõõtusid

in reply to: sangpomm #79202
    sdmartin
    Member

ausaltöeldes oleks mul huvitav teada kuidas se loopimine käib kuda kinni hoida jne.äkki keegi seletaks pl

aitähh

in reply to: seljanärvi blokaad #78833
    sdmartin
    Member

mida see teeb?

in reply to: reeglid #78416
    sdmartin
    Member

ei ega ma võitu ei tahagi aga lihtsalt et kui kõrge se tase sis on et mitte minna ja lihtselt suruda kui teised suruvad sust 50kg rohkem:)

in reply to: reeglid #78114
    sdmartin
    Member

aga kas seal midagi sellist pole et surutavasi kilost lahutatakse sinu kaal.või on iki nii et palju surud sis nii palju on ka tulemus.

in reply to: reeglid #78080
    sdmartin
    Member

seda olen juba lugend aga se jääb arusaamatuks kuda se tulemus võetakse ja seal on kaks klassi vanuse ja kaalu oma mis nende tähtsus on ja kas selliste tulemustega pltse on mõttet minna või on see nalja tegemine veel

in reply to: tahaks nõu #78078
    sdmartin
    Member

ma nagu teen suurte kilodega nii 3×8 aja mitmeid erinevaid harjutusi.lihas nagu ie anna kohe mitte tunda ja ei ole nagu see ka et ma kogu aeg ühte ja seda sama kilo tarin vaid iki proovin järjesyt neid raskusi tõsta.aga kuidagi imelik on et mitte midagi nagu ei tunne,poleksgi nagu trenni teind.teistel see eest on tunda imelik.

Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 206 total)