sdmartin
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
sdmartin
Membersee mini on sõidukorras ka ve ja palju sa selle eest tahaks:)
sdmartin
Memberma pakun et triits peab olema tugev
sdmartin
Memberse harjutuste pank võiks olla täpsem.
sdmartin
Memberpäris hea tekst:)
sdmartin
Memberalkohol viib kehast vee välja ni et tee järeldused ise.
sdmartin
Memberega se on lol jut et vaata sul on ema suur ja isa ka ni et se on geenides.ei tasu ültse proovidagi kõhnaks jääda sa lääd nii kui nii paksuks.se on täis möga.tee trenni söö korralikult ja oledki kõhn.
sdmartin
Memberei no ma arvan et paljud vaatavad et oo kui peened lihased iki:)
sdmartin
Memberno olen just õlle sõber.kanget õlle joon ka vahelt aga seda iki suht külmalt.rohkem meeldivad iki heledad ja lahjad õlled nagu saku ice.blond jne.muu mul alla ei lähe ma mõtten et mingi dzin,viina vanatallinn,vein jubedad.aga maitse üle ei vajelda.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sdmartin
Memberilusad treenitud naised.mega:)
sdmartin
Memberse peaks ju just nii olema et kui sa teed jõudu sis ju lihas kasvab ja selle tagajärjel tulebki mass
sdmartin
Memberütleks nii,et mida sa arvad mee oleme mehed ja õllest iki ää ei üte.aga eks se ole erinev mõni lääb koju ja korgib ülle lahti ja teine lihtsalt nädalavahetusel.
aga alati on ka erandeid:)
sdmartin
Memberno ma annaks sellist nõu et de tefali põhjaga on kõige parem okok tegelt nii et mul sõbrad tegelevad palju jalkaga ja see läbi on põlvedega palju probleeme.esimese asjana soovitan iki arsti juurde minna.
ma pakun et põlv tahab lihtsalt toestust.sellised sidemeid on olemas aga ei tasu iki kohe nüüd sidet ostma minna iki esimese kiiruga arst juurde.ja kui sinna ei jõua lihtsalt kasutada fastumit see leevendab iki päris hästi ju:)
sdmartin
Membermina vaatan igaljuhul alt ülese neile kelel on tahtejõudu treenida ennast selliseks.aga neille kes enast keemiaga treenivad ei saa ju mingit au osutada.sest igaüks võib neid süüa ja selliseks saada kerge vaevaga.
Lihtsalt tulevad külmavärinad pääle kui mõelda palju on need mehed tööd teinud et selliseks saada.respekt.
sdmartin
Membertahaks olla iki üleni tugev
sdmartin
Membervõid juua vee,morsi,piima jms
-
AutorPostitused