sdmartin
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
sdmartin
Memberai se parempoolne un väga magus tükk.se un just parim keha mis naisel olla võib ja väga räiged kõhulihased un naisel juba koledad ,minu arust.just un hea kui on selline sile ja vormis.
sdmartin
Memberaga kui vaadata geenidesse sis ei ole ju meil kelelgi parem ja vasak pool identsed,kõigil on need erinevad.aga ma arvan,et seda saab ka treeninguga korigeerida,et nii väga silma ei paistaks.
sdmartin
Membervaatasin postitusi, mida kodanik sdmartin on teinud…kaal 80 kg. Tundub nagu yliv6imatu, et teed kyki 290 kg-ga. M6tlesid v6ibolla jalapressi ?Teine v6imalus, et teed siin lihtsalt nalja…
sis nagu käibgi jutt ju jalapressist.
ma pääks päris imeloom olema kui ma teeks enda võimete juures küki 290kg kuid suht peene oleks:)
sdmartin
Memberei laste ütlemised un iki peened.
päris paljud ajasid naerma iki
sdmartin
Memberkuna põlvel oli enne uut aastat vigastus(risti ja küle sidemed ning menisk läksid katki)sis pole sellest ajast saati teha saanud aga ennem seda sai vist mingi 290kg sügava kükiga ära pressitud.
sdmartin
Memberpole mingi pro aga enda arengu järgi olen järeldand et pääb sööma kõvasti ja mitmekesiselt ja magama korralikul.
seda et mul mingit kindlat kava pole veel olnud aga nüüd hakkan tegema.
kui ma sügisel käima hakkasin sis surusin 60kg ja kevadeka sain 100kg kätte.ja mingeid toidulisandeid ja veelvähem dopingut:)
sdmartin
Memberüks küsimus et mix ei või pääle trenni šhokolaadi süüa.
peaks ju just aitama.
ise kaalu ei jälgi tahan just suuri jõunäitajaid saavudada.
sdmartin
Membernu ma kaalun mingi 80kg ja ülese läks kevadel 100kg ni et 20 aga selleks kevadeks parandan kindlalt oma tulemust:)
sdmartin
Memberja ülikõva värk eriti sis kui sa oled originaalis ka seda reklaami näinud.väga 5
sdmartin
Membersuurenda raskusi nii et kui sa viimaseid seerjaid teed sa lihtsalt ei jõua aga suure punitamisega tuleb iki ära.
sdmartin
Membermul oli ka suvel se jama vähe aega nu.aga se läks iseenesest üle.mudu ma joon iki enne magamaminekut iki kõhu täis sis un hää magama jääda.aga jube nõme oli ööse ülesse ärgata ja urineerima minna.mul oli juba päris hirm nahas et mis värk nüüd un.mudu pole ma kunagi keset ööd ülesse ärkand.sest ma iki magan nagu kivi.
sdmartin
Memberkahju et viljandi rahvast siin nii vähe un aga mina elan viljandis ja käin spordihoones jõusaalis vot.parim viljandis hinna ja kvaliteedi suhte poolest.
sdmartin
Memberminu arust oli iki krampide põhjuseks Mg puudus.
PS:võin ka valetada ei ole päris kindel
sdmartin
Memberno nii algaja ma pole sest aasta on juba rauda väänatud ja 100 on käes aga nüüd ei taha enam nagu edasi areneda.aga kuigi see oli kevadel mingi kuu aega aga nood ma pole saand 3 kuud käija.ma tahtsin talveks valma osta ja sis ette ää küsida.
.
sdmartin
Memberaitäh vastuste eest. me just sõbraga vaidlesime selle üle sest ma tegin talle randmega ää.
-
AutorPostitused