Skip to main content

sdmartin

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 206 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Naised – ilusad/koledad ? #92836
    sdmartin
    Member

ai se parempoolne un väga magus tükk.se un just parim keha mis naisel olla võib ja väga räiged kõhulihased un naisel juba koledad ,minu arust.just un hea kui on selline sile ja vormis.

in reply to: Mure #92834
    sdmartin
    Member

aga kui vaadata geenidesse sis ei ole ju meil kelelgi parem ja vasak pool identsed,kõigil on need erinevad.aga ma arvan,et seda saab ka treeninguga korigeerida,et nii väga silma ei paistaks.

in reply to: jalapress #92800
    sdmartin
    Member

vaatasin postitusi, mida kodanik sdmartin on teinud…kaal 80 kg. Tundub nagu yliv6imatu, et teed kyki 290 kg-ga. M6tlesid v6ibolla jalapressi ?

Teine v6imalus, et teed siin lihtsalt nalja…

sis nagu käibgi jutt ju jalapressist.

ma pääks päris imeloom olema kui ma teeks enda võimete juures küki 290kg kuid suht peene oleks:)

in reply to: Naljad laste suust …. #92799
    sdmartin
    Member

ei laste ütlemised un iki peened.

päris paljud ajasid naerma iki

in reply to: jalapress #92555
    sdmartin
    Member

kuna põlvel oli enne uut aastat vigastus(risti ja küle sidemed ning menisk läksid katki)sis pole sellest ajast saati teha saanud aga ennem seda sai vist mingi 290kg sügava kükiga ära pressitud.

in reply to: 1 kuu jõusaalis möödunud, mis edasi….. #91999
    sdmartin
    Member

pole mingi pro aga enda arengu järgi olen järeldand et pääb sööma kõvasti ja mitmekesiselt ja magama korralikul.

seda et mul mingit kindlat kava pole veel olnud aga nüüd hakkan tegema.

kui ma sügisel käima hakkasin sis surusin 60kg ja kevadeka sain 100kg kätte.ja mingeid toidulisandeid ja veelvähem dopingut:)

in reply to: Peale trenni söömine #91997
    sdmartin
    Member

üks küsimus et mix ei või pääle trenni šhokolaadi süüa.

peaks ju just aitama.

ise kaalu ei jälgi tahan just suuri jõunäitajaid saavudada.

in reply to: kehakaalust rohkem #91550
    sdmartin
    Member

nu ma kaalun mingi 80kg ja ülese läks kevadel 100kg ni et 20 aga selleks kevadeks parandan kindlalt oma tulemust:)

in reply to: Joker.ee – 2 saia 1 piim #90468
    sdmartin
    Member

ja ülikõva värk eriti sis kui sa oled originaalis ka seda reklaami näinud.väga 5

in reply to: helphelphelp #90282
    sdmartin
    Member

suurenda raskusi nii et kui sa viimaseid seerjaid teed sa lihtsalt ei jõua aga suure punitamisega tuleb iki ära.

in reply to: Öösel kusehäda #90206
    sdmartin
    Member

mul oli ka suvel se jama vähe aega nu.aga se läks iseenesest üle.mudu ma joon iki enne magamaminekut iki kõhu täis sis un hää magama jääda.aga jube nõme oli ööse ülesse ärgata ja urineerima minna.mul oli juba päris hirm nahas et mis värk nüüd un.mudu pole ma kunagi keset ööd ülesse ärkand.sest ma iki magan nagu kivi.

in reply to: Kus trennis käid ja kus elad??? #89606
    sdmartin
    Member

kahju et viljandi rahvast siin nii vähe un aga mina elan viljandis ja käin spordihoones jõusaalis vot.parim viljandis hinna ja kvaliteedi suhte poolest.

in reply to: Sool #89151
    sdmartin
    Member

minu arust oli iki krampide põhjuseks Mg puudus.

PS:võin ka valetada ei ole päris kindel

in reply to: küsimus #88067
    sdmartin
    Member

no nii algaja ma pole sest aasta on juba rauda väänatud ja 100 on käes aga nüüd ei taha enam nagu edasi areneda.aga kuigi see oli kevadel mingi kuu aega aga nood ma pole saand 3 kuud käija.ma tahtsin talveks valma osta ja sis ette ää küsida.

.

in reply to: käe surumine #88066
    sdmartin
    Member

aitäh vastuste eest. me just sõbraga vaidlesime selle üle sest ma tegin talle randmega ää.

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 206 total)