sdmartin
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
sdmartin
MemberRasv on nagu lisakanister kütust sinu sõiduautos, mille sa oled ettenägelikult sinna talletanud. Sell juhul kui sa sõidad vaikses tempos ja iga kord kui paak tühjaks saab, saad uuesti tankida ehk süüa ei teki ka vajadust selle lisakanistri järgi. Aga oletame, et ükskord võtad ette pikka reisi või siis otsustad minna rallirajale ja kütusepaak saab tühjaks on väga hea juurde kallata lisakanistris olev kütus. Kuidas see kütus sinu kehas täpselt põleb ning millised keha rakud sellega seotud on jätan kellelegi teisele vastamiseks.
Lisaksin ka selle mõtte: kuhu kaob kütus minu auto paagist?
sdmartin
MemberTere
Sooviks ka seda surumiskava(jõu eesmärgil).
Olen surund 110 aga präegu võtaks max kiloks 105.Trenni olen ennem teinud püramiidskeemiga.
Trenni saan teha nii 3-4 päeva nädalas.
Ette tänades.
sdmartin
MemberVäga hea ja hariv oli. Ma olen väga õnnelik ,sai palju uut ja head teada. Üks asi on lugeda forumist ja teine kui keegi näitab ja seletab.
igatahes olen väga tänulik. Andis uue mõiste trennile
sdmartin
Membertõesti äkki on se esimene video olemas kuskil.seda sooviks näha ja ka teistele näidata.präegu just otsisin oma poolteist tundi seda:(
ja se youtube ka kõik head videod maha võtnud :'(
sdmartin
Membermina treenin selja laiust ntx plokil kitsa haardega allatõmbeid tehes. Peopesed on vastastikku.
sdmartin
Membervist ei saanud kiirlingi tegemisega hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=9745sdmartin
Memberoh jah mul sama verk.ei saa lihtsalt hakkab värisema ja ma ise ei saa aru ka ennem ,kui keegi vihaselt mu nime ütleb.se un tavaliselt üks kindel isik olenemata kus ta istub.bändi ma ei tee ,aga ma ei kujutaks oma elu, ilma muusikatta ettegi.
sdmartin
Memberolen selle ära vaatand ja ma ütlen ,et väga hea film on.tõeliselt huvitav ,närvipinget jätkub, ja võimsalt huvitavad võitlus tseenid on.
sdmartin
Memberhead naistepäeva eelkõige naistele ja ka meestele
sdmartin
Membernu õnne sis kõvasti.
30 selline ilus vanus ka:)
sdmartin
Member6+
väga kõva tulemus.
sdmartin
Membermina panes mite trapetsi peale vaid rohkem ikka seljale sinna trapetsi alla.seal nagu pole valus ja just mugav.
veebruar 24, 2007 at 10:59 p.l. in reply to: TV3 on see sama lastefilm vizt kus Marek Kalmust ka näitab! #107631sdmartin
Memberkas seda netis ka kuskil üleval äkki on.
hakkas kohe väga huvitama.
sdmartin
Memberhuvitaks se muna toorelt söömine/joomine.kui süüa neid tallegg-i omi mis siin ennem öeldi et on salmonella vabad sis ju ei tohiks nakaduda.aga siiski kui suur se protsent olla võib.ja kui keeta se 4 mini ära palju selega kaotaks.
sdmartin
Memberpäris hea ikka.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
😆
😆 
kaotada ei oska sis on ikka jama.
AutorPostitused