scubamonkey
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
scubamonkey
MemberMaainimesi ei saa ikka päris ühe puuga lüüa. Raudkang on teinekord mõjusam
scubamonkey
MemberNiiet, Aktivist, kribinal-krabinal oma tehtud riietele vastavaid märke peale tikkima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina ei saa üldse aru. Mõni mees teeb trenni pikas dressis teine maikaga.
Ise eelistan õhulisi neutraalsetes värvitoonides riideid.
scubamonkey
MemberKreeka mütoloogia abiks..Tänud, jälle targem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kasutasin ÕS-i.scubamonkey
MemberMis asi on nartsissism? mingi kevadlilleteadus v?
Kogusin terve nädalavahetuse julgust (mingi 6 õlle ikka) ja nüüd avaldaksin jälle arvamust. Mis on nende küsitluste taotlus? Kas nende tulemused loetakse ette kulturistide suvepäevadel või on tegemist mingi uurimustööga?
Nüüd on küsitlus teemal kas kulturistid on voodis paremad kui tavalised inimesed. Isiklikult jään vastuse võlgu kuna pole aimugi.
Kas kulturist võib enda kohta ka arvamust avaldada?
Iseenesest oleks ju suurepärane mõte (peale küsitluste juurde täpsustava info lisamist) teha nende analüüs, kellegi magistri- või isegi doktoritöö raames.
scubamonkey
MemberKara trenni peaksid minema. Siis oled nagu chuck norris ja lööd rounhousekickiga need vennad lihtsalt ajas tagasi.
scubamonkey
MemberSamasugune meeltesegadus tabas mind siis kui olin 13 aastat vana ja arenema hakkasid esimesed mehelikkuse tunnused. Täna hommikul voodist välja astudes üritasin paaniliselt meenutada kus kurat raudrüüs ja pronksist hobusega marssal Mannerheim mulle oma metallsaapaga alakehasse peksis. Perkele.
Kuidas saavad kaks päeva hiljem jalalihased nii pööraselt valutada? Aeroobset võite ise teha.
scubamonkey
MemberOioioi, täna olen katki nagu Nõmme rahukoguduse orel. Võite mu vilede parandamiseks annetusi teha. Vähe sellest, et kõik kohad kus doktor näitas, et peaks lihas olema, on haiged, olen hankinud endale tuumapohmelli, mis päädib ilmselt sellega et lähen fööniga vanni. Nii ikka üks korralik kulturist ei tohiks käituda. Vabandan läbi selle foorumi kõigi soome inimeste ees, kes eile minu imelist (loe eesti-vene-inglise-soome keelekümblus) soome keelt nautima pidid.
scubamonkey
MemberEi ole küll eriti nõus selle hea = kahjulik võrrandiga. Ja ka energiarikas toit ei ole iseenesest alati kahjulik. Kelle “hea” = friikartulid ja suhkrulimonaad, siis neil terve maailm avastada toidu koha pealt. Edu selles!Vägivaldur on mees, kellel on põhimõtted. Respect.
scubamonkey
MemberMis teema see veel selline on?
Eks igaüks hindab oma kriteeriumite järgi. Kindlasti saavad tuttavad ka paremaid punkte. Aga mis sest RATE’st ikka. Treenida tuleb!
Kana pani puusse hetkeseisuga. Postitus oli püstitatud ridade vahelt loetava küsimusega. Kas portaal fitness.ee rate rubriik tegeleb kodanike hindamisega nõ üldises mõttes või nende vormi hindamises. Võibolla on siin mõtteainet Otile? Küsimuse täpsustamises peitub tõde.
scubamonkey
MemberMothercare perhaps.
scubamonkey
MemberHm uurisin veidike veel seda pilti ja tuvastasin, et mõnede, teab kas just väga tunnustatud teoreetikute, väited pedofiiliailmingute suhtes on selgelt liialdatud.
Tütarlaps on ju üks tuntuim soome sommeljeede assosatsiooni liige, spetsialiseerunud just kääritatud punasele viinamarjajoogile.
Kui sirvite seda kodulehekülge veidike põhjalikumalt siis kindlasti märkate, et ka teised on samasugustes kostüümides. Iga enesest lugupidav naisterahvas teab, et punane vein põhjustab riietele kangekaelseid plekke, mille eemaldamisega kurja vaeva peab nägema. Latekskostüümi selge pluss on tema pea olematu imamisvõime.
scubamonkey
MemberUnustasin juba vahepeal oma parooli ära aga see vestlus siin sundis mind kogu selle kadalipu taas registreerimise näol uuesti läbi tegema. Ma ei saa nagu aru mis pedofiiliakolli siin nähakse??
Enamus naiskulturiste (ka alla 18) kepsutavad laval 4 korda rohkem alasti kui see mustas lateksis naisterahvas. Fitnessi meeskonna poolt iseenesest hea ettevõtmine sellise foto pildimängu sättimise suhtes.
Joker ütles ülejäänu ka juba ära nii et tolerantsust rohkem härrased ja prouased.
scubamonkey
MemberÄkki Ott täiendab foorumit rubriigiga “järelkasv”, mille palistab KKK-ga.
Seal saavad erinevad jumalad ennast välja elada igasuguseid eriti keerulisi ja kolmemõttelisi lauseid moodustades ning emakeele õpetajaid pikalt saates.
scubamonkey
MemberPaks laps ilus laps.
AutorPostitused