scubamonkey
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
scubamonkey
MemberEt siis lihtsalt kehitan õlgu ja püüan tööd teha ainult trapetsiga ? Ise olen ikka õlaringe teinud ja pingutan alati trapetsit. Mida siis õlaringidega lisaks trapetsile treenib ?Tervitus,
Kle ega sa äkki see mees ei olnud, kes siin mingi aeg õlavalu käes vaevles. Endal tore paus tänu lõhkumisele sees. Tegin rinna ülaosa ja võtsin selle peale korralikku soojendamist esimeseks harjutuseks. Avastasin, et jaksan tavalisest ikka palju suurema raskusega harjutust sooritada. Kalkun ka arvas, et munes…Teist nädalat naljakas tuim valu paremas õles. Saa nüüd aru.
scubamonkey
MemberPakuks lahendust teisest küljest. Tee kõvasti ületõmbeid ja kasvata rinnakorv suuremaks. Nii saadki oma alakõhu visuaalselt peenemaks. Jõudu!Ja jah, mis viga naistel rääkida
“>scubamonkey
MemberKus see kirjas oli, et tegu neiuga on (näita vigurnägusi)? Ärge solvuge aga kas sellise kaalu/pikkuse suhtega 3 x nädalas isegi liig ei ole. Paar kuud pead vastu, siis on keel ripakil. Vaata oma toitumine üle!!!
scubamonkey
MemberProtsetuura, kes teatavasti on üks tuurlaste sugukonda kuuluv elukas ärgem norigem…palun. Samas on tuur ka üks kõva atleet läbides kudemiseks üle 1000 km.
Ära muretse, sind pannakse magama. Ärgates on mandlid kadunud nagu Siim Kallase miljonid.
scubamonkey
MemberUmbes 2000 aasta pärast ei ole inimestel enam kurgumandleid, pimesoolt, tarkusehambaid ja……vasakut kätt. Täiesti mõttetud organismi osad.
Tegelikult soovitaksin mandlid maha võtta kohe kindlasti. Minu puhul tähendas taastumine umbes sama pikka tsükklit, mis kaasnes tavalise angiiniga.
Eraarstid siis:http://www.fert-c.ee/elite/kasulik/korvaarstijuttEST.html
http://www.medisfaar.ee….ühesõnaga googelda natuke
scubamonkey
MemberPubliku tungival nõudmisel arvan siis uuesti.
Katsetada võid enda kehaga, riputa see kasvõi konksu otsa või tee 500 kg kükke. Minu arvates peab treeneril olema ette näidata erialane diplon. Nagu oldmänil näiteks.
scubamonkey
MemberVõibolla on Teil õigus. Isegi mõtlen igapäev, miks ma seda foorumit loen ja arvamust avaldan. Kohati tundub, et osad postitused peaksid minema otsejoones delfi naljanurka, aga on ka asjalikke arvamusi.
Lasteaias oli kunagi juhtum, kus kasvataja minuga riidles, mille peale arvasin, et tema on ka kole. Vabalt võiks tõmmata nüüd paralleeli minu ja Oldmani postituse vahele. Aga eks igalühel ole oma arvamus.
scubamonkey
MemberTere,
Minu arvates ei ole foorum koht, kus küsida laste treeningkava kohta!
Murelik lapsevanem
scubamonkey
MemberKuskil ma kommenteerisin neid looduse vingerpusse aga ära kustuti. Üldiselt jah väike rosin on ilus tüdruk minuarust.
Mis puudutab nüüd fitness reiti, siis kohati on ikka naeruväärsed tegelased koos, pean silmas tüdrukuid kes reitees vist eriti punkte pole saanud, siis ebanormaalne tähelepanuvajadus neid siia on kupatanud.
scubamonkey
MemberArvan, et peaksid algatuseks oma kaalu jälgima. Äkki väikevend suure kruvikeerajaga aegajalt timmib midagi?
Krt 6 kg on ikka üle mõistuse.
scubamonkey
MemberKrt kohupiima sai kukkus pregu sellise jutu peale prügikasti. Blackdom tõmba allolevast tekstist endaga paralleele ja vaata, palju kattub.
Sa oled TEISMELINE, kui…
…kuulad 2 liiki muusikat: vali ja väga vali.
…unustad koeraga jalutama minemast, aga mitte ühegi soodusmüügi algust ja kohta.
…oskad arvutiprogramme, aga mitte üles teha voodit.
…õpid tavakooli eksamiks 10 minutit, aga autokooli eksamiks 10 tundi.
…tead kõike seda, mida pole vaja õppida.
…jõuad ettenähtust mitu tundi varem kontserdipaika, aga mitu tundi hiljem koju.
…kuuled, kui mitu tänavat edasi mängib raadio TOP-40 lugu, aga mitte kõrvaltoast ema hüüdu.
…kui saad taskuraha mitu korda kuus, aga ainult 1 kord pole see laenatud.
…suudad rattaga sõita 50 km, aga mitte minna 50 m kaugusele poodi.
…oled 100% kindel, et su vanemad polnud iial teismelised.
scubamonkey
MemberSilmad hakkasid verd jooksma.
Kusjuures mäkiga on hea lugu. Mäletate kui kirjutasin oma soome seiklusest. Loomulikult ei puudunud sellest ka hommikulkellviis mäkis käik. Rahulikult burgerit närides veeretasin selle karpi ja äkki ehmatasin nii et ajasin kokakoola friikarulitele peale. Bugeri pakil oli kirjas 2000kcal. Siiamaani ma kusjuures ei tea mida see seal tähendas aga peale seda olen vaid ühe korra mäkis käinud.
scubamonkey
MemberJärgmine kord võta kaine matemaatikat jagav sõber kaasa ja võid jätkata koera irve ja odava veiniga eksperimenteerimist.Edu.Ma poleks ise sellele paremini osanud vastatagi. Tänud.
scubamonkey
MemberPõskkoopapõletik on suurepärane palavikuhoidja. Therafluud ja coldrexid ei ole head pikaajalisel kasutamisel- hoiate kunstlikult kehatemp. madalal. Organism võitleb batsillidega keha temp. tõstmise abil.
Probleemsed kurgumunad soovitan enda kogemusele tuginedes kiiresti eemaldada. Elu nagu hernes.
scubamonkey
MemberMeditsiiniloengutest mäletan, et kõrgelt kukkumise korral (mille mõne arvates minagi läbi teinud olen) saavad vähem vigastusi purjus inimesed ja väikesed lapsed. Kuidas see plahvatusliku jõuga seotud on, vajab veel põhjalikumat uurimist. Küll aga inimesed, kes oskavad asjale täpse vastuse anda on teretulnud kommenteerima.
-
AutorPostitused