scubamonkey
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
scubamonkey
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Oi ma vihkan neid mehi kes jalapressile laovad oma 200 kilo ja siis hiljem tõmbavad sealt udu. No ma tõesti ei jaksa siukseid raskuseid maha tõsta sealt ja vahest olen täitsa üksi jõukas, mis tõttu jääbki harjutus tegemata.
Aga jalapress ongi ju ainult tugevatele
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle ei meeldi see kui inimesed ei suhtle teineteisega. Ei ütelda tere, ei ütelda mitu seeriat on jäänud…… kui suunatuld ei näidata.
Viisakus sünnitab viisakust. Eriti huvitavad on hormoonjõrmid kes on lihtsalt liiga tugevad ja ilusad teistega rääkimaks.
(mu emakeele õpetaja nutab praegu kuskil)
scubamonkey
MemberKunagi ammu kui veel väike 18 aastane poiss olin, tahtsin nii hirmsasti tatoveeringut, et see kinnisidee ei laskunud isegi magada. Loomulikult tahtsin ümber käe okastraati ja õlale bes more ne mogu- odessa 1976.
Nüüd olen rahul, et seda ei teinud. Küll aga soovitan noorele kehakaunistajatele, et mõelge kogu konseptsioon enne läbi sest kes juba kord tatoveeriale näpu on andnud see….
Mulle isiklikult meeldib Chopper http://www.plasticwhore.com/pinkbananatattoogallery/
scubamonkey
MemberKõik ei peagi lapsi tegema onju…Ja see oli vastus millisele küsimusele?
Kas Angela Aak saab lapsi?
scubamonkey
MemberEga ma ka eriti ei poolda neid kulturiste, kuid kui neile meeldib, last teevad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No kellele siis lapsetegemine ei meeldiks.
Huvitav kas selline spordiala lapsesaamist üldse võimaldab. Kui palju on kõhulihas võimeline venima?
scubamonkey
Memberscubamonkey
MemberÄö hm aga, et siis nagu vastus, seisukoht on…..?
Jääb kustutatud postitusest jälg ja tuleb komm või mitte?
scubamonkey
Memberscubamonkey
MemberKuna keegi hull moderaator kustutab anonüümselt ja salaja enamuse mu postitustest, viimase 2 päevaga vähemalt 10 posti, on mul kuni antud kodaniku lühema keti otsa panemiseni ilmselt mõistlik piirduda asjalikumate foorumitega nagu Anabolicminds ja Mind&Muscle. Farewell and thanks for all the fish.Nähhh,
saa nüüd üle. Ega sa ainus ei ole. Tegin sarnaselt Eino Baskinile ja Kuldsele Triole lahkumiskirja aga näe jälle olen tagasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Praegu on koondamisaeg ja eks igaüks taha ennast natukenegi tähtsamaks teha kui ta tegeklikult on. Paljud kirjed on kustutatud just sellel põhjusel, et lugeja pole sisust päris täpselt aru saanud. Siis nad hävitavad postitusi nagu Kesk-Euroopa kivinugised kummivoolikuid.
scubamonkey
MemberVastaksin ise ka sellele küsimusele..TTÜ jõusaal on ülerahvastatud, vananenud ja katkise varustusega ning riietusruumid kitsad, mustad + varastatakse (jutud käivad, et mingid sulid on endale umbes kapivõtmeid paljundanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Tänud, tänud.
Rind on uhkusest kohe kummis, et nii huvitava teema algatajaks olen.
Juba minu vanaisa ütles, et kui kedagi või midagi süüdistad, siis põhjenda.
TTÜ jõusaal on ülerahvastatud ja suvel oli seal umbes samasugune õhk nagu sokikuivatis. Mulle lihtsalt ei meeldinud. Hinna ja kvaliteedi suhe oli paigast ära (käisin ühekordsete piletitega).
scubamonkey
Member2st kägisevast repist võib midagi oodata, kui seal ka õige tehnika kõrval on. ;] Hetkel pean silmas neid patoloogilisi iseteadjaid, kes endale kokkuvõttes suhteliselt kiiresti haiget teevad.(TTÜ saali tihe külastaja, pilt on vahest päevasel ajal hirmus kole.)
Kasutasin TTÜ saali suvel. Nüüd läheks vist ainult kärbik kuklas sinna tagasi (nothing personal its just business). Olen täheldanud lisaks energiajookidele ka selliseid mehi, kes on kõik raskused+õuest leitud tellise endale kangile sättinud ning siis väänlevad nagu kapsaussid kellele õngekonksu sisse surutakse.
Üks kuulus mees on ütelnud(siinne foorumlane kusjuures) et ärge häbenege väikeseid raskusi.
scubamonkey
MemberOn jah odavam. Internetti kasutada mõistev ja piraatlust mitte pelgav inimene saab selle täitsa tasuta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
…just saying…
Essa.
Telli treeningkava. Kuradi hea nõuanne.
scubamonkey
MemberTere,Mul on näiteks piimaallergia, st ma ei saa tarbida piimavalku ning seetõttu ei saa tarbida vadakuvalgusegu. Nimelt ei saa ma aru sellest, miks ei müüda Eestis kvaliteetset puhast munavalku? Miks Robocop ei müü? Kas mõeldakse ainult nende inimeste peale, kes saavad tarbida piimatooteid? Tõsi, müügil on kahte sorti sojavalku, aga neid ka tihtipeale müügil pole ning ega see puhas soja teab mis parim asi pole. Miks ei võiks Robocop ka sisse osta ON’ilt munavalku? Müügil on ju mitmed ON’i tooted…
Palun vastuseid.
Mnjaa,
Tükk aega luurasin, et saaks jälle sulge haarata, et muuta maailma veel paremaks ja ilusamaks.
Teate selle lumetormiga täheldasin ühte huvitavat fenomeeni. Kadunud oli rahvustevaheline vaen ja meeste naiste rollid ühiskonnas.
Lükkasin koos välismaalastega sõidukeid lumest välja peale mida viis pihku ja edasi. Naine nügis autot nagu pole homset…..
Ai kurjam. Mitte sellest ei tahtnud rääkida.
Kas te teate miks meil caterpillari karjääriveokeid ei müüda vaid need tuleb siia mujalt tellida….?
Äkki ei ole eriti turgu? Äkki on nad liiga kollased?
scubamonkey
MemberKas ainult mulle tundub, või ongi Mr. Mesi 2korda suuremaks läinud? 11-st 22 peale…Pea on väiksemaks jäänud
scubamonkey
MemberOn mul üks tuttav kes on igati tore ja viks poiss aga näe konni ei söö. Olid ajad, mil ka tema nagu iga teinegi eestlane teenis leiba ehitajana. Oli üks harilik tööpäeva lõpetamise tähistamine rohke koguse alkohoolse joogiga ning hommik päädis päris korraliku pohmelliga. Selle asemel et ausalt välja teenitud karistust kanda võttis tema hoopis nõuks end turgutada energiajoogiga. Ei läinudki palju aega kui Tallinna Kiirabi omakorda teda erinevate kokteilidega turgutas.
Ei no jooge jõusaalis või viina, mis see minu asi on. Tahtsin lihtsalt õelda seda, et lapsed haaravad liiga kergekäeliselt turgutavaid jooke.
Lugupidamisega
Tuuker
november 18, 2008 at 9:17 e.l. in reply to: III Innar Mardo Memoriaal: Eesti MV 2008 ja Fitness.ee Cup (FOTOD) #126125scubamonkey
MemberNeed ei ole sebrad ja žürii liikmena ei täheldanud Kaalu Matit samuti.
-
AutorPostitused