screwdriver
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
screwdriver
Memberscrewdriver
MemberPiisavalt koorman lihaseid.
Kava on kogenenud treenerilt.
Jaksan ujuda.
Kas minu küsimus oli ebaselge?
screwdriver
Member
screwdriver
MemberMis mõttega sa üldse jõusaalis käid, kui pärast jõuad veel ligi km ujuda liblikat?Kilomeetrit liblikat üksi ei kannata. 2 otsa lblikat, 4 konna, 2 krooli, 4 konna, jne …
puhkan siis kui tunnen et vaja.
Mis sa soovitad või millele tähelepanu üritad juhtida?
screwdriver
MemberOskab keegi kommenteerida, kas nendest kinnastest võib olla abi mul, kui löögitehnika vale
http://www.bodybuilding.com/store/gl/wwbg.html
või oskate midagi paremat selleks puhuks soovitada?
screwdriver
MemberTänud asjalike kommentaaride eest teile.
screwdriver
MemberTänud jrx. Proovin tähelepanu löögi ajal pöörata tehnikale ning muuta ka löögi piirkonda kotil – loodetavasti olukord paraneb.
screwdriver
MemberKui kotikindad ja poksikindad on samad, siis tunduks nagu ta ei kasuta neidki.
“>
Edit: “Oskate öelda, millest selline valu ja kas peaks kotikindad ostma ?
Äkki poksib käpikutega?
Ootan asjalikumaid vastuseid või küsimusi, mis viiksid probleemi lahenemiseni – kui neid pole võib teema lukku panna.
screwdriver
Membersa käed ikka seod ära, enne kui poksikindad kätte tõmbad?Seon küll.
Olen ise üritanud lahendust leida netist, asi mis olen leidnud ja võiks valu põhjustajaks olla on see, et löön kotti suhteliselt kõrgele, enda näo kohale, mille tõttu võib ka käsi valesse asendisse minna.
Siit videost tundub, et õigem oleks lüüa rinna ja õlgade piirkonda kotil.
screwdriver
MemberAidake seda viimast venda ka.
screwdriver
Memberno ei tea kas on mõtet sulle geneetikast rääkida või ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mida silmas pead?
screwdriver
MemberTänud teile nõu eest !
screwdriver
Membersiit vaadates on vasaku käe biitseps suurem
screwdriver
MemberTänud vastuste eest.
Kohati trennis tunnen, et vasak käsi tiba on tõesti nõrgem. Näiteks kui scotti pingil küünarvarte kõverdamist teen, siis tunnen et parem jõuab rohkem ning tõmbab kangi ees üles ning vasak tuleks nagu järgi.
Milliseid näpunäiteid siin oskate jagda, et saaks mõlemad biitsad proportsiooni?
screwdriver
MemberKui minu päevane kalorivajadus koos trenniga on 3100 kcal, kuidas peaksin käituma/treenima/toituma, et kaalu säilitada, kuid et lihaseid suuremaks saada ?
AutorPostitused