scott89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
scott89
MemberAlgajale ma ACC-d ei soovitaks.Nagu Otsus ütleks, ahju kütmine antiikmööbliga

Ahhsoo
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ok
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga milline “whey” siis parem oleks ??
ja äkki oleks parem hoopis “serious mass”??
scott89
MemberMa pole teisi sinu mainitud toidulisandeid proovinud, oskan vaid ACC kohta öelda, et tunnen, et see on hea ja annab treeningule energiat juurde, mis minu arvates ongi olulisim asi- et treeningul annaksid endast võimalikult maksimumi, keskenduksid hästi, teeksid kvaliteetsed seeriad. Olen kasutanud ka Fast’i HTR (kreatiin+valk) peale trenni kunagi, see tundus ka hea mõjuga olema, selles sisalduv kreatiin hoidis trenniväliselt lihase lopsaka ja jõunäitajad suurenesid kui tarbisin, et kreatiini mõju pean ka heaks, kui mõnest tootest seda leiad sisalduvat. See laimi-ACC on üsna ebameeldiva maitsega, et võta see teadmiseks enne ostmist, kui selle kasuks otsustad.Heh Selge
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aitäh sulle 
scott89
Memberβ-alaniin vist jah siis, miks ta beeta on, seda ei oska öelda.—
Tegu siis pole hargnenud.ah.am.-happega.
—
Alaniin aitab transportida teisi aminohappeid maksa, kus need muutuvad glükoosiks – seda protsessi kutsutakse de novo glükoneogeneesiks – ja see on oluline ainevahetusele. Toetab ka immuunsüsteemi valmistades antikehasid.
—
beeta-alaniin (naturaalselt esinev beeta-aminohape) – mis reguleerib rakusisest PH-taset, mis on oluline lihasvõimekuse ning piimhappe tekkimise ennetamise seisukohalt.
Beeta-alaniin on lihaskoe karnosiini sünteesi lähtematerjal. Lihaskoes on karnosiini põhiülesandeks puhverdada intensiivse lihastöö käigus tekkivaid vesinikioone, mis aitab aeglustada lihaskoe PH langust (happe-leelise tasakaalu nihet happelise suunas), lükates edasi väsimuse teket.
Beeta-alaniini manustamisel saavad kasu nii kõrge treenitusega sportlased, kui treenimata inimesed, algajad ja madala treenitusega sportlasted.
—
Kihelus on normaalne-ootuspärane siis, kui seda pole siis on doos liiga väike:
Nii et nagu ma aru saan on parim siis kombona AC-C ja muscle (plus)
scott89
MemberEsimene, kuna seal on AC-Cs kreatiin sees juba (lisaks muule kamale)Ok aitäh
scott89
MemberTööl igavlen
mõttes on mul see et tahaks töö asemel trennis olla ja hantlitega mängida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuigi eilsest selg valutab..Vist tegin väikse vea eile jõukas 
scott89
MemberJa milline sa siis enne trenni ja toitumiskava välja nägid “gmaster”??? :Pja millal sa toidulisandeid kasutama hakkasid:)?
scott89
MemberEestlase traditsiooniline toidulaud pärineb ajast, kus oma igapäevast leiba teeniti raske füüsilise tööga, seega oli süsivesikute tarbimine suuremal määral põhjendatud. Liigutad Sina end nii palju?Kusjuures mul on jah pidev liikumine,puhata saan ainult siis kui magama saan.
oktoober 7, 2008 at 6:48 p.l. in reply to: Valu vöökohas-alakehas-kubemes,kühmud, kubemelihase venitus-vigastus, kubemesong, song. Ja EV meditsiin #168181scott89
MemberVöökoht on ikka väga lai mõiste, vaata, kui lai on sumomaadlejatel vöö.Esimene mõte on – pimesool, teine – song, kolmas – lihase venitus. Igal on veel omad spetsiifilised tunnused.
Valu tuleb alates allapoole ööd võimalik et ongi külmalt tehtud trenn…
oktoober 7, 2008 at 4:52 p.l. in reply to: Valu vöökohas-alakehas-kubemes,kühmud, kubemelihase venitus-vigastus, kubemesong, song. Ja EV meditsiin #168157scott89
MemberSihuke küsimus,et tekkis valu paremal pool vöökohas.Mis selle põhjuseks võib olla ja kas ma võin veel kõhulihaste treeningut jätkata??
minu variant on see et ma tegin võib olla vähe soojaks? ja kuidas täpsemalt ja paremini kõhulihaseid soojaks teha enne treeningut???
scott89
Membersaiakestest loobu kohe. parem söö kohupiima. nagu siin targemad ütlevad peab 6 korda päevas sööma korralikku toitu mitte saiakesi ega magusatet tegelikult need saiad ei toida jah..aint rohkem rasva annavad..ja oma treenimisega ning söömisega tõesti kui annab siis annab vähe kasu..et ,ma rohkem kõhnun kui saan juurde midagi..ja mul pole enam kuhugi kõhnuda..isegi suht peenike
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga jah eks ma tellin treenimiskava ja teen trenni kuid millise kava järgi..ma päris algaja ikkagi pole,sest trenni teind juba üle aasta ja kannatan rohkem koormusi?scott89
MemberÄRA tee trenni iga päev. umbes 3 korda nädalas piisab.kui toitumine ei muutu siis ei tule sul mingeid tulemusi. kindlasti saad töö juures ka midagi muud peale saiakeste süüa.
ehk pean korralikumalt sööma ehk 3 korda päevas ja korralikult ning kasutama treeningkavasid?? kas kreatiini võib kasutada..ehk annab see midagi w??
scott89
MemberMitu korda nädalas trenni teed ja mitu korda päevas sööd?teen iga päev trenni aga jõuan teha tunnikese või max. 2
söön päevas 1 korra korralikult ja ülejäänud on nii et tööl kuni 4 saiakest või üldse mite midagi ja siis õhtul max 1 sai ja see ka harva..põhiliselt joon rohkem!!
AutorPostitused