Scorpius
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Scorpius
Memberto UFC
Mina olen seda näiteks leidnud Kanpolist.
Scorpius
MemberMina soovitaksin ka lõutõmbamise lisada kavasse.
Scorpius
MemberKäte kõverdamine kangiga pealthaardes on päris hea harjutus treenimaks käsivarsi.
Scorpius
MemberArnold Postitatud: 4 Feb 2005, 08:49
BodyPump i tehakse veel Pärnus , Terviseparadiisis
Küsimus oleks selline et mis aegadel toimub BP trennid Terviseparadiisis. Nende koduleheküljelt ei suutnud leida. Äkki teab keegi öelda??
Scorpius
MemberEi ole küll Ott Kiivikas, kuid ise ei soovitaks seda toodet. Eesti toodetest(proteiinidest) soovitan kauge kaarega mööda käia.
Scorpius
MemberEi jõua jah taastuda, sest rind vajab 3-4päeva taastumiseks, sinul on aga ainult üks päev. Peaksid rinnale rohkem taastusaega andma.
Scorpius
MemberPiim on kasulik ja kaltsiumirikas. Endal on võimalus saada maapiima, mis on küll natuke kõrgema rasvasisaldusega kui poepiim aga ikkagi väga hea.
Scorpius
MemberNõustun E46-ga. Algajal on 10kilo võimalik juurde võtta, kuid mitte puhast lihast vaid “ollust”. Ma arvan et ta eesmärk ei olegi võtta 10kg puhast lihast ja kuna ta on algaja, siis õige toitumisega on tal võimalik võtta 10kg kehakaalus juurde.
Scorpius
MemberTavaliselt kuskil 1-1,5tundi.
Scorpius
MemberNeli korda nädalas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On ikka kyll, 4korda nädalas on väga palju rinna jaoks. Rind peab ikka taastumisaega ka saama.
Scorpius
Memberumbes 10kg
Scorpius
MemberSee teema vist natuke mööda sellel saidil ,aga kus kohas seda lund sul on, siin kus mina olen on ainult jää ja mingi pask, kuigi suusatada tahaks küll.
Scorpius
MemberIkka täistaunid seal küll.