Scorpius
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuli 17, 2009 at 4:47 p.l. in reply to: Maailmamängud 2009 ennusta ja võida Fit Massi ning Fat Burnerit (Võitjad on väljakuulutatud) #207778
Scorpius
MemberOtt 3
Natalia 3
Scorpius
MemberTÜ, juura 1.aasta
Scorpius
MemberKammoon, ärge alluge provokatsioonile. Venelased on täiesti normaalsed inimesed nagu meiegi. Need, kes seal tõmblevad on valdavalt noored ja alkouimas ning on lihtsalt vandaalitsemise pärast seal, isegi vene inimesed taunivad nende käitumist. Las mendid annavad neile nuuti, pole mõtet asja torkida ja hullemaks ajada!
Scorpius
MemberPärnus peaks olema Kimberi jõusaalis müüa batoone.
Scorpius
MemberKaalu umbes 70kg ja 12 lõuga tõmban praegu.
Scorpius
MemberSee küll OT
Reisumees tundub, et oled sama isik kellel LHV-s henryhenry kasutajanimeks?!
Scorpius
MemberÜhe, pelae trenni.
Scorpius
MemberRind vii kindlasti ettepoole, sest peale triitsa rinda ju ei tehta. Suuremad lihasgrupid ikka ennem.
Scorpius
MemberDvd jah, aga seda saab ka arvutis vaadata. Mina vaatan seda sellise programmiga nagu Intervideo WinDVD.
Scorpius
Memberto Makaveli
Mul tuli umbes nädalaga ära. Päevas tõmbas u. 10 tundi. Ehk siis 70-100 tunniga tuli ära.
Scorpius
MemberMul sai see juba mingi nädal aega tagasi alla tõmmatud. Kahju muidugi et mul ei tulnud pähe selline mõte, et ka teistele teada anda nagu sina Makaveli tegid.
Scorpius
MemberLihtsalt märkusena adminnile et postituse kellaaeg on tunni võrra vale.
Scorpius
MemberÕige!
Scorpius
MemberPärnus ja Kimberi jõusaalis.
Scorpius
MemberSama mure mis Razardil. Jube palav on ja juba soojendusel higi voolab. Väga piinarikas on trenn selliste ilmadega.
-
AutorPostitused