scorpion666
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
scorpion666
MemberSubtiitrid filmile 300 leiate siit : http://subland.info/ Pange Ctrl ja F ja siis 300. Leiate kergemini üles
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>scorpion666
MemberVäga hea film tõesti. Kui tunned ftp-d siis pumbas on film olemas 2 jupina DVD ripid
scorpion666
MemberKeegi oskab BioTech Crea Force kohta midagi õelda?Kui keegi seda kasutanud võiks mulle õelda kuidas seda kasutada ja millised on olnud tulemused
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga laheda maitsega tabletid on
Nagu mingi glükoosi tabletid ainult parema maitsega
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Tulemuse kohta ei oska midagi öelda- Midagi nagu ei muutund 
Isoproxi kohta nii palju, et sai seda söödud, kuid paraku jällegi mingit tulemust ei andnud, aga positiivne oli see, et vähemalt hoidis vormi stabiilsena. Ei olnud nn. nõrgemaid perioode selle kraami söömise ajal.

Hr. Tarmo Mitt rääkis selle kohta, et seda on mõtekas süüa vähemalt 3-4 purki järjest ära, et siis on tulemus hea, et see olevat sama põhimõttega nagu ecdisten, et pole mõtet 1 purki süüa.
scorpion666
MemberPalju Õnne ja Tervist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !scorpion666
MemberPalju õnne !
scorpion666
MemberMilleks see teema ? Usun, et enamus inimesi teavad seda. Vahet pole, mis ta kasutas ja mida tegi, sel ajal olid teised seadused ja osad asjad ei olnudki keelatud ! Respect igaljuhul talle !
scorpion666
MemberOn küll näpunäiteid igal pool laiali, aga kõike koos pole veel näinud.Soov: ilusate lihaseline ülakeha (jõusaal 3-4 korda nädalas E,T,K,N)
Ma ei saa aru, kas alakeha polegi vaja treenida ? Oled teadlik tagajärgedest, mis juhtub kui ülevalt oled kapp ja all pool mingi 2 tikku ? Kõik peab olema tasakaalus. Kui ülakeha ilus ja alakeha kole, siis kogu üldpilt ju rikutud…
scorpion666
Member100% Whey Gold Standard RockyRoad on päris hea maitsega. Mulle isiklikult meeldib 100% Whey Gold Standard rohkem. Ei vahuta nii palju nagu No1, kuid No1 see pluss juures, et seal on liigesetoit sees, mis on väga tähtis.
scorpion666
MemberMõnikord piimaga, kuid enamasti veega.
scorpion666
MemberPalju õnne ja jõudu edaspidiseks !
scorpion666
Memberkas keegi kasutab satur 8? mõtlesin seda endale osta et kas on head tulemused?Eksisteerib ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>scorpion666
MemberMäng lõpeb 05.02.07Ärge punnitage enam.
Ja miks mitte
scorpion666
Member“Vali mind Argo ! Aastaks 2008 luban, et nii sina, kui ka teised inimesed on sama suured, kui mina ! ! ! “
Rohkem keemiat ? Tehtud !
scorpion666
MemberPalju Õnne Sünnipäevaks Hr. Rebane.
scorpion666
MemberVäga haiged inimesed ikka, kuid teisest küljest ise teavad, mis nad oma kehaga teevad . . .
AutorPostitused