scorpion666
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
scorpion666
MemberOlen küll proovinud.Kui oled proovinud, siis äkki kirjutaksid mõne lausega, kuidas toode mõjus ?
scorpion666
MemberPalju õnne, tervist, lihast ja vastupidavust ka minu poolt
juuni 21, 2007 at 6:54 p.l. in reply to: Hea vormi ja enesetunde saavutamine ennast piinamata !!! #118126scorpion666
Membertahaks teada miks piima ja liha ei või koos süüa ?mida peaks üldse toidukõrvale jooma?
Piimas sisalduv kaltsium takistab raua imendumist lihast.
scorpion666
MemberSaad oma B vitamiinid kätte, kui mõõdukalt tarbid
scorpion666
MemberMa ise söön ka ja pean märkima, et endal hakkab peale manustamist keha nö kihelema nagu aktivist mainis, kuid saavutuste osas sõna veel ei võta kuna ei ole teda veel eriti palju tarbinud.
scorpion666
MemberAga kas on tulemas ka Sida Cordifoliat ?
scorpion666
MemberSida Cordifolia äkki ikka. Sisaldab efedriini, seega kahtlane, kas tuleb…Jah, aitäh parandamast, kuid varem on see olnud siin müügil mitmeid kordi ning sooviks veel
.scorpion666
MemberVabandust
!scorpion666
MemberIse ma mäletan, et 16 aastaselt surusin 125 kg. Kaal oli 72,4kg.
scorpion666
MemberHustlerit joo palju tahad. XII Eesti meistrivõistlustel lamades surumises(Saue. 2.Detsember.2006) oli sinu vanuse-ja kaaluklassi parim tulemus 105kg.Ei ole päris nii. Hustler sisaldab koffeiini ja minu mäletamist mööda oli üle 200mg koffeiini veres keelatud ja üle selle läks juba dopingu alla. Pead ei anna, kuid kunagi lugesin antidopingu lehte ja sealt jäi nii meelde.
Kuid jah üks Hustler ei ole keelatud, kuna seal sisaldub vähe koffeiini…Oli vist 32mg/100ml kohta või vähem.
scorpion666
Memberkaal 64..ja rinnalt 155 siis 91kg rohkemHea tulemus. Võistlemas ka käid ?
scorpion666
MemberTuli mobiilie sõnum just üks minut tagasi :
Vabariigi Valitsus palub: Jääge koju, ärge alluge provokatsioonidele ! EV Valitsus.
Saatja 123
scorpion666
MemberNonii, ongi käes. Savisaar palus venemaa meedias avalikult vabandust, venemaa meedia esitab moonutatud pilti juhtunust ning vene duumasaadik ütles konkreetselt ära, et tuleb sõda. Eesti armee võib minuga arvestada kui sõjaks läheb! Ilma võitluseta ma küll oma riiki käest ei anna. Kõik kes teisiti arvavad – TE OLETE VALEL POOL PIIRI!Kust pärineb see info ?
scorpion666
MemberFitness
1. Valeria Kozlovskaja
Bodyfitness
1. Eve Olesk
2. Helina Villem
Naiste kulturism
1. Merike Sula
Noorte ja Juunioride Absoluudi 3 esimest
1.Eiko Rapur
2.Henri Tohver
3.Artjom Suhih
Klassikalise Kulturismi ja Meeste Kulturismi Absoluudi 5 esimest
1.Imre Vähi
2.Argo Vaible
3.Ivo Pärle
4.Oleg Fjodorov
5.Marko Rits
Kirbuga 100 % kokkulangemine ennustuse osas
scorpion666
MemberNeed 4
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei oska valida, kes neist parim on. Iga üks on neist paistnud silma mingi eriti hea filmiga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Steven Seagal
Jean-Claude Van Damme
Wesley Snipes
Dolph Lundgren
AutorPostitused