scorpion666
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
scorpion666
MemberPalju õnne ! Et siis vaata, et kunagi MMi kinni paned
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>scorpion666
MemberPilt nr. 3 tekitas minus kõige rohkem hirmu…seega kõige kollim…vaevalt, et enam täna magama lähen.
scorpion666
MemberNoh ise, kui esimest korda jõusaali uksest sisse astusin surusin 25 kg…ehk siis tühi kang + mõlemil pool 2,5kg kettad. Hetkel suudan 170 kg suruda, kuid mitte võistluspäraselt. Selle all mõtlen seda, et sild on sees ja kann tõuseb pingilt üles. Aga eks jah see surumine eriti mingi näitaja ei ole. Palju tähtsam on minu meelest hea välja näha. Ise ajan taga ilusat reljeefset lihast ja ilusat kaalunr.
scorpion666
MemberJah, seda Createston Professionelli olen ma söönud, kuid kahjuks saab see kole kähku otsa. On küll 2,5 kg potsik, aga 85g korraga ja noh ma võtsin 2x päevas, siis just eriti kaua sellega läbi ei saanud. Mõju noh ei oska kommenteerida just peale 1 potsiku söömist, aga ega väga palju juurde ei tulnud. Kindlasti annab sellele tootele suure plussi see, et seal on erinevaid vitamiine ja mineraale sees. Lähiajal oligi just plaan taas seda soetada, kui Amazoni müüki ei tule ühte teist massilisajat.
scorpion666
MemberPEAK lisandid ju täiesti Eestis müügil. Ei taha siin reklaami tegema hakata, aga üldiselt, kes otsib, see leiab.
Aga muidu PEAK tooted täitsa head, kuid eks muidugi leidub ka jama. Millist toodet sa täpsemalt silmas pead ?
scorpion666
MemberOh kurat tuhat vabandust !
scorpion666
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3788
Siin on näha võitjad. Mind millegi pärast seal ei ole, arvan, et arusaamatus. Ennustasin enne kasutajat, V.K ning tema on kuulutatud võitjaks, kuid mina mitte, milles probleem ? Postitust ei ole muutnud vms.
Parimatega scorpion666
scorpion666
Member1.Ott Kiivikas
2.Imre Vähi
3.Marek Kalmus
4.Indrek Viska
5.Valju Jagomäe
scorpion666
MemberTahaks isegi hiljem näha seda salvestust. Kuid arvan, et ETV ei näita asja täis pikkuses Ja ALO TV kah vaevalt sinna ronib, kuid ega seal midagi võimatut ei ole…ehk on korraldajad tellinud. Alo tv-st muidu küll eelmine aasta võis näha Tartu surumisi. Kuid jah, et äkki saaks fitness team midagi ära korraldada ?
scorpion666
MemberEi hakanud uut teemat tegema ning küsiks, et millal saabub uus laadung massilisajat nimega Serious Mass 5,5kg ?
OT: Kas teema ei ole mitte vales alafoorumis ?
scorpion666
MemberImre Vähi – 1. koht
Marek Kalmus – 3. koht
Ott Kiivikas – 2. koht
Argo Vaible – 5. koht
scorpion666
Memberscorpion666
MemberPalju õnne ! Head kasvamist ja edu ka edaspidiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !scorpion666
MemberSiin igal pool viimasel ajal välja karanud tegelased, kes ütlevad, et on trenni teinud 2-3 kuud ja tahaks lisandite kallale minna. Muidugi lisandid aitavad edasi, kuid see on selleks, et jõuda üle blokaadist-trenniseisakust. Parem osta endal külmkapp täis kohupiima. Ei ole mõtet kohe neid lisandeid kasutama hakata. Kui nendest enam abi ei ole, mis siis järgmiseks ? Steroidid või ? Tee trenni ikka ennem aastake või nii. Taastumiseks söö peale trenni mõni puuvili,kohupiim ja kül lsee mass ja lihas tuleb. Ega lihase ja massi kasvatamine on pikaajaline protsess-aastad ikka. Ei ole nii, et käin 2 kuud, et wtf miks 100kg üles juba ei lähe ja miks ma ei kaalu 90 kg puhast lihast ? Kannatust veidikene ikka
scorpion666
MemberA kuule Mesi mida sa seal esimeses videos pelleris tegid ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda arutleti Mr. Mesi esimese video teemas vms, igaljuhul linki otsida ei viitsi, aga vastuseks siis, et see oli B-vitamiini süst.
AutorPostitused