scorpion666
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 18, 2009 at 7:24 p.l. in reply to: EKV 2009 – Ennusta ja võida! 3 täpsemini ennustanut saavad FitShopi 300 kroonise kinkekaardi #191801
scorpion666
MemberNoored
1. Lev Galjutin
2. Sander Kuusk
3. Madis Valtu
4. Raimo Tobreluts
Juuniorid -75kg
1. Maksim Zavertailo
2. Ostroglazov Anton
3. Maiko Kängsep
Juuniorid +75kg
1. Silver Sõrmus
Klassikaline Kulturism -175cm
1. Imre Vähi
2. Ivo Pärle
Klassikaline Kulturism +175cm
1. Taavi Koovit
2. Argo Vaible
3. Mihkel Jakobson
Mehed -80
1. Andrei Abrossimov
Mehed -90kg
1. Robert Matsutsa
Mehed +90kg
1. Ott Kiivikas
2. Marek Liiva
Bodyfitness -163cm
1. Janika Jürgenson
2. Kati Grabbi
3. Vitaliya Dmitrieva
Bodyfitness +163cm
1. Christina Alev
2. Kelli Krichevitsus
3. Jaanika Saareleht
4. Natalja Song
5. Tiina Porgand
Juuniorid absoluut
1. Maksim Zavertailo
Bodyfitness absoluut
1. Christina Alev
Klassikaline kulturism mehed absoluut
1. Imre Vähi
Kulturism mehed absoluut
1. Ott Kiivikas
2. Imre Vähi
3. Andrei Abrossimov
scorpion666
MemberSee küsimus küll spetsialistidele, aga nii palju kui mina olen lugenud, siis peale igat trenni ei ole soovitatav sauna võtta ning kui võtta peale trenni sauna, siis mitte eriti pikalt ja mitte eriti tugevalt leili visata, sest süda saab väga palju koormust. Parandage, kui ma eksin.
EDIT: Tuli päris mitu postitust minu kirjutamise ajal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>scorpion666
MemberKui vaja sisustada jõusaali, siis vajalike seadmete ja masinate jaoks saada mulle kiri postkasti ja siis räägime edasi
scorpion666
MemberTegi M.Kalmus, mis ta tegi, mis sellest enam siin kiruda ja näägutada, et ” Kas sellist Bonsunat me tahtsimegi ? ” Vorm oli/on tal tõesti super hea ja vaevalt, et see ainult kemmi näol toimus, kindlasti nagu M ütles, andis see lisa energiat, aga tööd ja vaeva tegi mees ikkagi ! Kõik võiksid juba aru saada, et kui tahad midagi vähegi saavutada, siis tehakse selle jaoks kõik..vahendeid valimata. Loomulikult võivad mõned ( suurem osa) olla siin olla pettunud, et miks nii ja tegi see Mees, kuid nagu Kalmus ütles, siis kehaehitaja ollakse hingelt ja seda ei mõista selline inimene, kes seda ei ole. Paljud foorumi lugejad käivad ja teevad trenni-jõusaali hobikorras ja nad ei mõista, kui tähtis on kehaehitajale tema peegelpilt, mille ehitamine ei lõpe iial ja millega rahul ei olda mitte kunagi. Kõik, kes on südamega asja juures tahavad oma arengut veidi kiirendada…mina isiklikult ei näe selles midagi halba, kui rahakott lubab ja on tahtmist ja viitsimist, siis õige kehaehitaja teab, kuhu pöörduda ja mida teha, et saada veel suuremaks. Keda me varsti siin lavalaudadel peale suure Oti nägema hakkame ? ? ? Kindlasti ei tasu nüüd kõigil algajatel ja noortel herr Kalmust järgi teha, sest kindlasti arengu potentsiaali on kuhjaga, aga viitsimist njetu. Kui areng on peatunud aastatega ja inimene on teinud selleks kõik – hea kõva regulaarne trenn, tegijate poolt koostatud toitumiskava ning fitness.ee-s müüdavad toidulisandid, siis tuleb lihtsalt otsida vastust mujalt oma probleemile.
detsember 26, 2008 at 12:22 e.l. in reply to: Ennusta & Võida – IV Honda Spordikuulsuste Jõuluturniir #176495scorpion666
Member1. Allar Raja
2. Ain-Alar Juhanson
3. Ott Kiivikas
4. Aleksei Budõlin
5. Andrus Murumets
6. Argo Ader
7. Märt Iisrael
8. Olle Kärner
9. Ingemar Teever
10. Gert Krestinov
november 19, 2008 at 10:37 p.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #171548scorpion666
MemberKui palju DVD maksma hakkab ?
scorpion666
MemberVõtan kindlasti osa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>scorpion666
MemberSelle peale ütleks, et ega Roomat ka ei ehitatud 1 päevaga…
scorpion666
MemberMina olen kasutanud väga paljusid valgupulbreid ja neist parim on Whey gold standart, kuid paraku on tal ka hind kallis. Tal on nii maitse hea, kui ka omadused.
Olen kasutanud peale whey Goldi : Bio Iso Whey, Hera80 , Ion92 , Pro Slow , Pro Whey Elite Series , Promix , Proteiin No1 , Whey3 , Myogenic, Nitro Pure, Whey 8100 , Best 3 Protein ning kindlasti veel mõnda, mille nimi ei tule hetkel meelde.
scorpion666
MemberMuidugi hakkab neerudele, ku tarbid liigselt neid pulbreid. Enda nahal olen kogenud. Nimelt jõin 4x päevas valgusheiki ( kõva paar aastat tagasi), kui ei olnud aega tõsisemalt toituda, siis sai nipet-näpet muud söödud ja sheik nagu magustoiduks kõrvale. Enne trenni, peale trenni ja õhtuti veel see öövalk ja vahest ühe sheigi jõin, kui läks kõht tühjaks. Ja tõesti peale 3 nädalat niisugust tarbimist tuli tõdeda, et ega see hea ei ole. Neerud hakkasid valutama. Ei saanud kõhtugi enam teha nii, et neerudesse valu ei löönud, samuti võis jõutõmbe unustada ning vahest oli isegi raske voodist üles saada. Võtsin tarbimise 1 sheigile päevas ja hakkasin korralikult toituma ning ca 1,5 kuu pärast enam neerud valu ei teinud…
scorpion666
Memberise olen käinud mingi pea 5 aastat. ( täpne lugemine on juba sassis). Alguses ca aasta või kaks sai käidud 3x nädalas jõusaalis ja tehtud ainult kangitrenni. Nüüd teen 6x nädalas trenni, millest 4 on ainult kangitrennid ja 5 trenn on pool aeroobne ja teine pool natukene neid lihaseid, mis on jäänud nädala jooksul mingid põhjusel tegemata või vajavad järele arendamist ning 6 päev on ainult aeroobne treening. Taastumine on korras.
scorpion666
MemberMV jõusaalis pakutakse toidulisandeid. On meeles, et kohe kindlasti pakutakse seal sellist asja nagu Fasti AC-C, mis mõjub päris hästi.
scorpion666
MemberHäid jõule ja ilusat aastavahetust kõigile fitness.ee liikmetele
scorpion666
MemberNOORTE,JUUNJORITE,MEESTE arvestus oli eraldi ja need kes 70-80kg surusid olid noorte arvestuses osalenud suusatajad.
scorpion666
Member3. koht.
AutorPostitused