scorpion666
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
scorpion666
MemberNo siiani kõige parema ja soliidsema mulje jätnud Arnoldi pakututest kolmas. Ülejäänud liiga värvikirevad.
(Ja praegunegi logo on väga kena)
scorpion666
MemberBrasiilia !
scorpion666
MemberVaatasin siis kaalumise ka ära ja ikka suht hämmastav. Kes oli võtnud alla 8 kg, kes rohkem, kes vähem.Kui õigesti mäletan, siis üks võttis nädalaga 10 kg alla.
scorpion666
MemberPäris hea tõesti
??:”>scorpion666
MemberTõesti lahedad momendid on jäädvustatud.
scorpion666
MemberIrw no see viimane video ajas ikka naerma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga jah sh*t happens.scorpion666
MemberKindel, et naine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? Jube elukas.scorpion666
MemberOli raske valik,aga võistleja number 2 saab minu hääle.
Lisaksin, et see võistleja on tabanud õigeid hetki jäädvustada, minu vaatepunktist vaadatuna.
Endale meeldisid eriti 4 ja 5 pilt.
scorpion666
Memberjee..nii nagu ennustati siin suurema osa rahva poolt, siis Soome tuligi võitjaks. Mina olen lauluga rahul !
Lasin siis võtja laulu Lordi-Hard Rock Hallelujah üles http://www.zone.ee/kristjan218 .
scorpion666
MemberSoome. Minule lugu igaljuhul meeldib ja loodan, et võidab ka ! Midagi originaalselt !
scorpion666
MemberTurg paneb asjad paikka, ole nii Alfa kui tahes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas see tähendab seda hr.Arnold, et hindu ei korrigeerita ja jääb nii nagu on ?
scorpion666
MemberProlab-100% Pure Whey 859.00EEK oli enne minu arust mingi ligi 600eekSamuti ka Satur8 maksis fitleris 569 krooni siin aga 789.00EEK. Ma saan aru, kui pannakse 30-40 eeku hinnale otsa aga üle 200 otsa panna on ikka suht julm tegu.
scorpion666
MemberVäga julm tõesti.
scorpion666
MemberTere !
Ei hakanud uut teemat tegema ning küsimus järgmine, et millal jõuab taas “poeletile” 5-Methyl-7-Methoxyisoflavone ?
scorpion666
MemberKas tõesti ei leidu siis inimesi, kes oleksid nii head ja salvestaksid selle võistluse
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? -
AutorPostitused