Scippy
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Scippy
Membervalgust nüüd küll energiat trenniks ei saa. Energia on ikkagi rasvad ja süsivesikud
Scippy
Membervõiks teiste võistlejate pildid ka üles panna kui olemas on, hea oleks võrrelda ja pakkuda kes võidab see kord.
Scippy
Memberjutt käib ju sellest, et kasutati reklaamis tema pilti mitte, et kuskil WC seina peal oli tema pilt
Scippy
Memberkui sa ei saa piisavalt rasvu kätte siis su keha toodab vähem testosterooni…
Scippy
Memberäkki eksis sääskede hulka ära ka üks herilane/vaablane kes sulle sutsu kirja andis…
Scippy
Memberhoota kauguse hüppamine ja liikumine nagu puuhobune on kaks eri asja…
nagu enne juba öeldi siis see on kulturismi suunitlusega foorum mitte mingi akrobaatika või kergejõustiku foorum.
lihase kasvatamine ei pruugi olla lihtsalt selleks, et rannas särada vaid see on ka eraldi spordiala nimega kulturism…
Scippy
Memberma arvan, et väike poiss nagu bugati on ei peaks küll tulema “omad kogemused näitavad, et nii on parem” juttu ajama, sest nagu näha elav näide (bugati) tõestab, et see pole just kõige parem ja targem viis trenni teha ja lihast kasvatada.
Scippy
Membersee oli küll praegu väga mööda väide (bugati)
pigem annab seda võrrelda sellega
üks mees läheb ostab lähimast poest süüa omale, aga teine mees sõidab 300km kaugusele teise linna ja ostab sealt omale sama toitu
Scippy
Membermassi tehes higistab inimene rohkem kui tavaliselt.
enda puhul on küll väga hästi aru saada, et kui kaal tõuseb siis higistan trennis ka rohkem
Scippy
MemberEestis on seda keelatud müüa muidu aga bodybuilding.ee müüb
Scippy
Memberkvantiteet on olulisem kui kvaliteet…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Scippy
Memberbodybuilding.ee sain animal staki aga neil animal pumpi pole hetkel, pidi tulema alles septembris.
maxsport ütles mulle, et nende toodete müük on eestis keelatud ja, et nad ei müü seda.
äkki keegi teab kust on võimalik saada animal pumpi.
Kui tellida euroopast toidulisandeid kas võib tekkida probleeme tolliga? ma tean, et kui ameerikast tellida siis tulevad suured maksud peale ja toll võib saadetise hävitada. jutt käib siis just sellest samast animal pump tootest.
Scippy
Memberkahjuks ei müü
Scippy
Memberma olen tarkade inimeste käest kuulnud vastupidist. Ootaks veel vastuseid
Scippy
Membersa pead pikema tsükli tegema, 2 nädalat on liiga vähe.
-
AutorPostitused