Schtroumpf
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Schtroumpf
MemberVabandust et vahele trügin siin, aga tahtsin küsida et neid lähenemisi nagu siin välja on toodud näiteks copyn siit midagi ( 1x10x20 -> 1x8x40 -> 1x6x60 -> 1x5x80 -> 4x5x90kg) et neid kasutada baasharjutuste juures ( jõutõmme, rinnalt surumine, kükk ?).
Siiani olen teinud, et panen kohe tööseeria otsa ja hakkan vajutama , aga see pidi suurendama vigastuste tekkimist ? Olen lugenud küll nendest tööseeriatest aga ise pole viitsind teha muidu läheb harjutus kole pikaks:D aga kui selle tagajärjel suureneb vigastuste oht tunduvalt, siis selle vältimiseks hakkaks tegema neid “soendus seeriaid” edaspidi.
aprill 7, 2011 at 4:37 p.l. in reply to: Toidulisandite, valgupulbrite, kulturismi hea või halb mõju tervisele, veevajadus #296314Schtroumpf
MemberPidi mõjuma neerudele ja maksale halvasti kui kaua kasutada. Imelik on et kui midagi sellist kirjutada siin siis “asjatundjad” hakkavad selle koha pealt kohe lärmi tõstma, et mis kuidas..
Sest omal ajal kui kasutama hakkasin rääkis mulle arst sama ja vaevalt need arstid seal kõik lollimad on kui siin jõusaali harrastajad kes pole meditsiini õppinud.
Schtroumpf
MemberKle aitäh, vaatasin üle su ideed ning lisasin nende põhjal ka mõned muudatused sisse.
Schtroumpf
MemberNo proportsioonist väljas:D, endale ei meeldi
Schtroumpf
MemberNo ma ei hakanud oma toitumist siin lahti kirjutama, aga olgu eks ma proovin ära siis selle ja vaatan mis juhtub:D
Schtroumpf
MemberStaaz on mul keskmine 2-3a, treenimine ja söömine on paigas.
Schtroumpf
MemberEt tahaks teada kas 5x on liiga palju? Et kas käia 5x edasi või hakata 3x jõusaalis ja 3x ujumas
-
AutorPostitused