Schlange
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Schlange
MemberKui masinat vaja, siis ma ytlen, et talle esiteks kasulikum seeriate vahel liikuda ja teiseks… teised tahavad ka teha. Kogu muusika…Ronitakse maha kyll, kuid vahest juhtub, et n2gu l2heb neil hirmus virilaks…
Aga kui näiteks küsin, et kas tohib vaheldumisi teha ja selle peale öeldakse, et “ei tohi” – kas siis võib sellest järeldada, et inimene teeb nt superseeriaid?
Milllegipärast paljudele vist ei meeldi see vaheldumisi tegemise asi…
Schlange
MemberSelline käitumine võib mitte meeldia, aga sa ei saa sellist kätumist keelata – kui inimesele meeldib saalis higihaisu nautimas käia ja ta on nõus selle eest maksma, samal ajal korrast kinni pidades, siis on tal see õigus. Ujulates käivad ka paljud niisama sull-mullamas, jooksu- ja suusarajal jäävad aeglasemad kiirematele jalgu, aga selle eest ei saa neid pikalt saata. Juu siis oleks vaja eraldi spordisaale algatele ja edasijõudnutele või oskust ennast teistest mitte mõjutada lasta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
PS. Sellest jõllitamise teemast ma ei saa aru – kellelegi ei meeldi, kui neid jälgitakse, aga samas oskavad paljud ise kirjeldada nö jõusaalijobude tegemisi? Kas peale vaatluse (jälgimise, jõllitamise) on veel mingeid meetodeid, kuidas sellist informatsiooni kogutakse?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga võib-olla polegi tegemist otseselt nö jõllitamisega, vaid lihtsalt – et saal pole ka megasuur ja kui parajasti puhkepaus, siis kuskile peab ju silmad suunama…Kui nii võtta, siis ma olen ka üritanud salaja piiluda, kuidas mõni tegija trenni teeb
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga salaja muidugi ja imetlusega.Schlange
MemberSpartas on ka minul selliseid asju juhtunud, et kui peale mõnda seeriat pilgu üle saali muuseas lasen või peeglit taban, märkan seal tihti inimesi endale silma jõllitamas, aga who cares? Absoluutselt ei lase ennast häirida.Hmm…huvitav, juba teine inimene mainib seda nö jõllitamise asja. Peaks ju olema just “tegijate” koht, kus ei käi niisama aja surnukslööjaid. Mis seal ometi siis lahti on?
Aga uuriks, mis te arvate sellest sotsiaalselt suhtlemisest saalis üleüldse? Vahel on küll nii, et ka tippajal jäädaks pikemaks rääkima, nii et trenazöör on hõivatud, aga seda on vist ikka harva juhtunud. Või mis kogemused teil on?
Schlange
MemberSuured tänud vastajatele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Schlange
MemberMis harjutused konkreetselt huvitavad? Ei ole ühte kindlat asendit mis kõikide kangiga tehtavate harjutuste jaoks sobiks.Hmm…tegelikult huvitavad kõik harjutused, mida bodypumpis kasutatakse – jalgadest räägib treener küll palju, ent randmete kohta kuulsin vaid par korda, et “hoiame neid” – ent milline oleks õige asend, sellest polnud juttu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Schlange
MemberKõik oleneb eesmärgist. Kui on vaja lihtsalt suurendada lihaste toonust ja koguda ka väikestviisi lihasmassi. Siis on ok. Kui soov on saada juurde maksimaalselt palju lihast siis ei ole selline plaan kõige parem.Lihase kasvatamine elu hinnaga ei ole eesmärk
“> (muidugi tahaks, et neid vaikselt juurde ikka tuleks). Süda läks natuke kergemaks kohe…no ei saa kuidagi teistmoodi ajakava paika ja õhtul hiljem on saalis vaiksem ka.Schlange
MemberÕhtuti on küll jah rohkem inimesi, aga trenni saab ära teha vabalt. Reval on töösaal, kus enamus kohalolijaid on kohal mingi eesmärgiga ja sihiga, mitte niisama nalja viskamas ja lollitamas.Kas keegi oskab neid klubisid nimetada, kus niisama aega käiakse surnuks löömas? Siis teaks eemale hoida
“>Schlange
MemberKõik mõtetud harjutused( loe: 99,(9)% masinatel tehtavatest harjutustest)
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minul kui algajal tekkis küsimus, et miks on masinatel tehtavad harjutused mõttetud
“> ? Kas mingi aeg siis pean mina ka minema üle vabade raskustega treenimisele? Vbl naistele ei ole see nii oluline kui meestele…? Olen nõutu;) Mulle muidu masinad meeldivad hetkel;)))
aprill 3, 2009 at 6:29 e.l. in reply to: Kuidas tõsised bodyfitnessiga tegelejad alani jõudsid? #189974Schlange
MemberAitäh vastajatele
Schlange
MemberEIle oli jälle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Läksime saali, tahtsime rinda teha…mingid 2 venelast istusid rinnapingi juures, raskused peal, üks toetas vastu kangi tagant poolt, teine pingi pealt, see kes pingi peal oli mängis telefoniga ja nii 20minutit….kust sellised debiilikud tulevad??? ma siis läksin sinna küsisin, et teete ka midagi siin? siis öeldi ei ja läksid minema alles…pärast põrnitsesid mind nagu ma oleks neile lubanud lõuga anda vms
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Millises klubis see juhtus?
Schlange
MemberMarjasha – Sinu kirjeldatud situatsioon oli küll päris naljakas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See ju selge, et mingi naljaviskamine jmt käib ju ikka – ning see ongi tore! Selline tore lahe õhkkond! Aga kui keegi rahuliku venitaja kõrval 1 m kaugusel karjub jm agressiivselt käitub, siis tundub see veidi ähvardav. Ja palli põrgatamine ning viskamine nii lähedal võib ju lausa ohtlikult lõppeda.
Mitte-teretamise komme paneb mind ka imestama, aga et mõni on minu tere! peale silmnähtavalt ehmatanud, siis ei ole ma enam seda eriti riietusruumis harrastanud, sest 90% seda ei tehta. Väga kahju!
AutorPostitusedViewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)