Sch3ct
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sch3ct
MemberSelline küsimus. Mida oleks mõtekam osta, kas Mass2-te või Hera 80 ja süsikad. Eesmärgiks lihasmass. Sealt Mass2-alt lugesin et ühe korraga 2dl võtta, siis see pakk saab ju väga ruttu otsa..
Sch3ct
MemberOkei. Tänan, et üks inimene lõpuks söandas aidata. Eks ma proovin. Kusjuures olen tähele pannud küll, et rinnalt surumise raskus pole juba tükk aega tõusnud, võib-olla peaks tõesti hantleid proovima.
Sch3ct
MemberNojah, siis tuleb ise ilmselt järgi proovida, loodame parimat
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sch3ct
MemberKõigepealt aitäh eelmistele vastajatele.
Kui siin juba küsimiseks läks ja mu enda teadmised pole just kõige paremad siis küsin veel.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas Hera 80 võib kuidagi neerudele või teistele organitele kahjulik olla või mingeid muid kõrvalnähte tekitada? Olen kuulnud, et kui liiga palju tarvitada, siis pole vist just kõige parem, aga kui 3 korda nädalas pärast jõusaali trenni?
Sch3ct
MemberAga miks Hera 80 kasutamises on järgmine lause: Treeningjärgse taastusjoogina kasutades segada Dextro Või Malto6-ga. Kas see on ainult maitse pärast või see mängib olulist rolli lihase kasvatamisel kui valk tänu süsivesikutele kiiremini imendub?
Sch3ct
MemberTahaks ka Herat osta prooviks ja olen igalt poolt kuulnud, et süsivesikud tuleb ise juurde lisada (nt Dextro). Aga kas mingit teist varianti süsivesikute asendamiseks pole? Tean, et banaanis on päris palju süsivesikuid. Segatakse ka mahlaga vist, aga kas sellest saab piisavalt süsivesikuid? Või on mingeid variante veel? Või siis on Dextro ikka kõige mõttekam?
Sch3ct
MemberEsmaspäev: Rind ja triitseps
Kolmapäev: Selg ja biitseps
Reede: Õlad ja jalad
august 18, 2011 at 3:21 p.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #310639Sch3ct
MemberKäisin täna arsti juures ja kontrollis mind üle. Vererõhk on korras. Arst ütles, et lihaspinged on, katsus kaela ja selja peal erinevaid punkte, kohati oli tõesti päris valus. Ütles, et asi on ilmselt selles, et ei tee venitusi korralikult. Soovitas ka massaaži.
Küsingi, et kas oskate soovitada venitusharjutusi. Kuidas venitada pärast rinna&triitsepsi trenni, kuidas pärast selja&biitsepsi treenimist ja kuidas pärast õlgade&jalgade treenimist? Ja kas venitusi peaks tegema enne ja pärast trenni või ainult pärast?
august 10, 2011 at 10:19 e.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #309993Sch3ct
MemberOlen umbes 2 kuud kodust trenni teinud ja nüüd läksin tagasi üle jõusaali treenigule. Kahel korral on juhtunud sama asi. Tõstan enda jaoks rasket raskust, mida jõuan max 8 korda tõsta ja kuskil 6, 7 korduse ajal tuli pea tagaosasse terav valu. Kestis umbes 30 sekundit. Pärast trenni oli ka natuke tunda. Ei tea kas see oli suurest pingutusest ja võibolla ei hinganud korralikult?
Sch3ct
MemberOkei, aitäh abi eest.
Sch3ct
MemberKui alustasin treeniguga kaalusin 68,5 umbes. Praegu kaalun 73. Seega 4,5 kilo juurde võtnud, ei oska arvata kas seda on vähe või palju.
Kas peaksin kava täpselt välja kirjutama? Hetkel on kava selline:
Esmaspäev: Rind ja triitsepsid.
Komapäev: Selg ja biitsepsid
Reede: Õlad
Teen nii, et esimene seeria kõigil kergema raskusega 10-12 korda ja siis lisan raskust, millega jõuan 6-8 korda. 3 harjutust ja 3 seeriat iga lihase jaoks.
Eesmärk ei ole nii kõrge võibolla kuna tegelen sellega pigem kui hobiga. Sooviksin lihaseid ja massi kasvatada, et keha parem välja näeks.
-
AutorPostitused