scaryx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 28, 2012 at 9:26 e.l. in reply to: Kuidas suhtub teie elukaaslane/abikaasa teie jõusaali? #333262
scaryx
Memberminu endine elukaaslane ei suhtunud ka väga soosivalt minu jõusaalis käimistesse…asi lõppes kurvalt
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lahkuminekut päris jõusaali kaela ajada ei saa aga see oli üks minu “probleemidest” , kulutasin liiga palju aega saalis ja liiga vähe kodus, või vähemalt nii ta arvas, pluss üks hetk öeldi mulle otse et sul hakkavad need “koledad lihased” tekkima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tüdruk ise oli kerges ülekaalus….ju siis mees ei tohi füüsise poolest naisest kenam välja näha…ei mina tea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>scaryx
Membere-ee …mitte ei saa aru …
kas kogu su menüü koosnebki vaid hommikusöögist?
ma sain aru et teemaks on hommiksöök ja siit teemast loeb välja et kui pole korralikku hommikusööki siis kõik muu on juba mõttetu kõhutäide, mis päeva jooksul söön aga ei: lisaks söön lõunat (praad + klaas piima) õhtu oode (pähklid, rosinatega või karp tuunikala) trennipäeval veel valgushake pärast trenni, 2x päevas toidu kõrvale omega3 toidulisand (kapsel), õhtusöök (miskit kanafilee või kala 200-300g, värske salatiga) ja enne magama minekut veel üks 300g kodujuust
scaryx
Memberja see siis normaalne et oksendamiseni hommikul omale sisse pressida toitu…ise söön hommikul 2 täistera võileiba juustuga + 300g kodujuust maitsestamata jogutiga + 4 muna, kaal 90 kg ei tea kas see piisav või peaks rohkem sisse vägistama…kaalu mul on aga jõudu pole
scaryx
Memberscaryx
Membertekkis selline küsimus..sai nüüd tehtud kuu ajaline kreatiinikuur, et mida võiks kuuride vahel võtta kreatiini asemel? glutamiini?
scaryx
Memberpalju peaks olema siis süsikate päevane kogus? ise tegin sellise arvestuse:
kaalun 90 kg, seega peaksin päevas sööma ~90g rasva, ~180g valku ja ~360g süsikaid?
scaryx
Memberveel üks mõte kargas pähe…kas areng võib seisma jääda, kui süsikate päevane vajadus ei ole täidetud? ja kas sellest võivad olla tingitud ka iiveldustunne pärast trenni ja isutus?
scaryx
Member4:43
varem pole ka osalenud…jalad ka natuke nõrgad
scaryx
Membersee isupuudus hommikuti on juba aastaid küljes…lihtsalt ei pressi üle 2 võileiva ja aktimelli midagi sisse, vastu hakkab, pärast seda söön alles lõunat 12.45, siis õhtul söön kuskil 18.00-19.00 vahel ja hiljem mingit näksimist enam ei ole.
scaryx
Memberpole enam teab kui noor…mais kukub 27 eluaastat
AutorPostitusedViewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)