Scarface
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Scarface
Member13 mai järjekordne ”Suveks vormi” teema.
Edu…
Scarface
MemberMa soovitaks Mark Sermatit viimsi spas aga ma vaatasin et ta kodukal märgitud et “austraalias”. Kirjuta talle ja uuri igatahes. Mina soovitan väga julgelt.Sermat on jah korralik. Näen teda pea iga päev jõusaalis ning, kui tema jutule lähed siis teeb sulle puust ja punaseks selgeks.
aprill 19, 2011 at 8:05 p.l. in reply to: Soovitusi kaalu langetamiseks; kas jooksmine on sobiv mulle? #298418Scarface
Memberleibade puhul väldi peenleibu ja musta leiba – kohe kindlasti. üldiselt tasuks eelistada täisterarukkijahust leiba, mis on hea aeglase süsivesiku allikas ning aeg-ajalt ka teraleiba, kus on tänu teradele nii mõndagi head. samas pane tähele, et selle võrra on ka nende kalorsus suurem.siiski, väga leiba sisse ahmida pole mõtet. paar viilu päevas on täiesti piisav (ja alla mõne viilu ka loomulikult).
Põikaks korra siin kõrvale ning küsiksin, et miks just peaks vältima musta leiba? Olen kogu aeg mõelnud, et see on hea… Aga eks siis peab nüüd hakkama teist leiba ostma.
Scarface
MemberTeema-algataja võiks öelda nüüd, kas ta on algaja või edasijõudnu. Niisama tekkis küsimus või ikka millegagi seoses?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ütleks, et olen algaja. Alustasin eelmisel suvel jõusaalis käimist. Alguses oli ikka selling 1,5 kuud tutvumine jne, kuid nüüd on juba tehnikad paigas ja lihasgruppide harjutused teada. Küsimus jah painab mind veidikene, kuna kardangi seda, et olen natukene valesti treeninud, kuna võib-olla olen lihased vahepeal liiga ära koormanud ning seetõttu need ei kasva. Muidugi ma igapäev ei pumpa samu harjutusi, mis eelmine kord. Samas aga peale trenni ma ei tunne, et midagi oleks väga valesti või üle sai treenitud.
Taastumisest veel nii palju, et olen jätnud näiteks rinnapäevale 2-päevase puhkuse ning peale pausi olen saanud hakkama väga ilusti, nagu eelmine kordki. Kas see tähendab, et 2-3päevane puhkus lihasgrupile on paras? Tahaksin, et trenn oleks efektiivne ning ei koormaks lihaseid ära.
Aitäh muidu senistele abistajatele!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Scarface
MemberKava effektiivsus sõltub eesmärkidest ja mingil määral ka kogemusest. Need kavad mis sa oled välja toonud on mõeldud edasijõudnud kulturistidele, algajale on need liiga spetsialiseerunud ja suhteliselt suure mahuga.Pigem tee mingi lihtsama jaotuse järgi trenni ning tee igat harjutust/lihast tihedamini kui vaid 1x nädalas. Näiteks väga hea ja lihtne Mark Rippetoe kava: http://www.startingstrength.net/workouts/
Ma pole algaja. Olen jõusaalis käinud juba pikemat aega, kuid mul ei ole olnud sellist kava, mis on põhiliselt paberi peal. Olen teinud ise korralikult ning tunnen mõnevõrra asja.
Arvatavasti hakkan ikkagi seda kasutama.
AutorPostitusedViewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)