sazzix
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
sazzix
MemberMinagi kunagi lõuatõmbe kangi peale hüpates sellili käinud, õnneks midagi hullemat ei juhtunud lõi lihtsalt hinge kinni.
Jala sain ka kipsi oma sünnipäeval, sõitsin rattaga ?ampus ühes käes kõrgest kõnnitee äärekivist alla. Hüppeliiges kipsi ja kargud kätte (seda muidugi suve keskel).
Näppe ka õmmeldud ja kuskile päevitustooli vahele jäetud kus siis üks näpp täitsa peenikeseks lömastus( see oli rõve).
Kõige viimane siis praegune on selja ületreenimine (või siis olen kuidagi muud moodi teda kuritarvitanud), selg valutab juba tükk aega ei mingit trenni
sazzix
MemberEi kasuta ja ei hakka kh. Kui vaja söön toidulisandeid ja kogu moos!täpselt õige jutt!!

nii et kõik võtke eeskuju…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>võtke eeskuju? kellest? enne tahaks näha seda keha kellest eeskuju soovitad võtta?!
ei usu hästi et ta kuiv 130 kg on!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina näiteks ei tahagi 130 kaaluda kuivalt või mitte

sazzix
MemberSöön tavaliselt 9% kohupiima, terake piima sekka lisaks rosinaid või mingi puuvili, söön korraga pool pakki või nats rohkem
sazzix
MemberMinugi poolest on treeningplaan päris muljetavaldav ise muidugi sellist kava proovima ei hakkaks , aga ideid saab siit küll mida proovida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu edaspidiseks
sazzix
MemberIse küll jooksmas ei käi ,aga sööma peax ikka ennem kui 2 tundi. Rasva põletamine toimub ikka jooksu ajal ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise soovitax kohe pärast trenni süüa , nu pool tunnikest võid ju vahele jätta nii igaks juhuks
Kui eksin siis parandagesazzix
Member
Kas keegi peale minu märkas kuidas ema oma tütart painutas, plikatirts peitis juba reflektselt nägu kätesse, sest tal oli valus, isegi video lõigus ägises vahepeal , et valus on …… selle pealt jääb küll mulje ,et tegu rohkem vanemate (antud juhul ema) enda ego rahuldamisega. Peale selle kas keegi mäletab , et neil polnud niiöelda mingit sissetulekut enne kui poiss kuulsaks sai 
igal juhul jään ootama järgmis saadet nende kohta, loodetavasti selline asi tehakse aastate pärast ja loodan , et nad seal invaliidid pole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sazzix
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> http://www.yass.lap.ee veel eesti tntsulõvi klippemina nägin teda ennem siin kui reporteris, omamoodi ära sõtnud katusega vend, a kui ta muusikat armastab siis las mängib ja tantsib

keegi võix tal ainult suu kinni teipida

sazzix
MemberMa olen siin vist ainuke, kes kogu südamest jazzi fännab. Aga noh, jazzi kõrvalt veel sellised stiilid nagu ambient, vanakooli disko ja teatud tujude ajal rock.Acid: Duke Ellington – Bateau
Kellegil siin maitset kah…..
sazzix
Memberhuhhh…. ma ei saa täna korrlikult magada……..
mitte et ma ise steroide paugutax,a see oli ikka tõsiselt groteskne….
mees ise tundus ka eriti kõrge intelligentsiga, hakata ise kodus nõelaga käest verd välja tõmbama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> no ei ole võimalikONLY IN AMERICA
sazzix
MemberKui areng seisab siis tuleb jah lihtsalt teine kava rinnale teha
MemberNujah ……… 80 kilo 7aastasena
??:”>sazzix
Memberpakuks välja ,et lisad ka mingisugune eraldi konkreetne sõna tiitli ette nt söögi spetsialist, treeningu asjatundja… jne….lihtsalt pakun välja
sazzix
MemberVaatasin siis selle tugeva poisi koduka üle ja nu paistab, et tal ajakava jah vist päris täis. Kas ta seda kangi üldse nii palju tõstab tal seal videod tantsimisest ja tasakaalu poolest saaks ta küll igasse tsirkusesse tööle, ilmselt tegeleb poiss ka aktiivselt võitluskunstidega, sest käte löögi kiirus minu arust Bruce Leele alla ei jäänud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (kes on näind ta filme teab millest ma räägin) ….. aga kas see (üle)treenimine ka õigustatud on
??:”> ei tea
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga maitse üle ei vaielda

sazzix
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul miskipärast ei näita seda klippi
MemberAlguses ikka algaja kava järgi jah…..
A valku ja kreatiini teab kas tasub kohe laksima hakata, tee ennast mingi kuu või kaks “soojaks” ja siis juba edasi jõudnu kava ja siis ka abivahendid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused