Skip to main content

saxxy

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Hajameelsus #71879
    saxxy
    Member

Vöibolla on hajameelsus sinu isiklik omapära. Olin ka selline hajameelne kuntsniku tyyp aga peale lapse syndi pole lihtsalt vöimalik hajameelne olla, kohustusi on liiga palju. Kui on vaja näiteks lennuki peale jöuda teen nimekirja asjadest mis vaja veel teha ja pakkida. Nyyd on vist minust saamas kontrollfriik kuna mul on nimekirjad mistahes asjade jaoks. Proovi ka liste teha, ehk aitab!

in reply to: minu menyy #71877
    saxxy
    Member

sisestasin neti otsingusse dieedi arvuti ja sealt arvutasin välja et mu päevane proteiini/valgu vajadus on 98g. Vötan siis teie soovitusi kuulda ja hakkan munavalgeid hommikuks keetma!

in reply to: minu menyy #71874
    saxxy
    Member

Olen siis 172 cm pikk ja kaalun 65kg. Mis oleks see päevane soovitatav valgu kogus? Ise arvasin et see peaks jääma 20g kanti aga vöibolla eksin.

Kui hommikupudru teen 200g rasvata piimaga saan sellest juba 13g valku( piim 6,5+kaerahelbed 7)

Suured tänud köigile vastajatele!

in reply to: minu menyy #71809
    saxxy
    Member

Vist on teil arusaamatuks jäänud, et tegu on minu näol naisega. Ise olen tegelenud ka Kaalujälgijatega ja ei arva et antud toidukogus oleks imeväike. olen kaotanud juba varem 12kg(millest tagasi aastaga tulnud vaid 2)aga pole miksinud trenni toitumisega, ka tahaks saada kiiremaid tulemusi kui Kaalujälgijates.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)