savi_
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
savi_
MemberNoh .. pmst korrektne. Oleks võinud ju mainida ühtlasi, et inimesed kes hommikuks enne SÜSIVESIKUID lahmisid said edaspidi selle asemel väärtuslikke rasvasid/valke – sealt ka võib-olla suurim “kaalulanguse” faktor. Ise talitan juba mõnda aega nii, et hommikusöök on 4 muna ( munapuder / omlett)
savi_
MemberTaavi 1.
Jürgenson 4.
savi_
MemberSoe toit on paremini seeditav.
savi_
Membervaat et kadedaks teeb
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
MemberElu on ebavõrdne = fakt. Küsimus ei ole “eelises”, küsimus on kahjulikkuses. Seni kuni dopingul on kahjulikud mõjud tervisele ei tohiks see vabalt kättesaadav olla. Me ei anna ju ahvile lõhkeainet (granaati) mängimiseks, aga muidu on lõhkeaine õiges kohas ja õige kogusena täitsa praktiline töövahend.
Kõik muu on juba põhjendamise küsimus ja osav müügitöö (kasvõi iseendale).
savi_
MemberErinevad inimesed ja erinevad vajadused, järelikult ka erinev mõju.
savi_
MemberKas ta siis aitab kasvatada lihast ja jõudu või ei.Jah, aitab – on soodustavaks faktoriks.
savi_
MemberMillega seda No Brand Arginiini juua, et seda maitset ei oleks tunda?Apelsini mahl.
savi_
MemberOlen korduvalt Arcticus mõelnud, kas jätta oma telefoni/kella kappi või mitte, aga siiani pole põhjust olnud karta. Nüüdsest hakkan vist spordikotti saali kaasa tassima – tobe, aga tundub et vajalik. Kapi uksed ei ole ka lukustatuna 100% kinni .. alati jääb ca 1-2 cm lahti ning seda õhukest ukseplekki saab igas suunas vajadusel väänata. Äge ! NOT!
savi_
MemberOlen käinud. Ca 1 aasta. Jama oli natuke. Miks? Sest saal reserveeritakse korvpalluritele jms sportlastele ( saali lubatud maksimaalne kasutajate hulk 11-12 inimesti). Ehk siis sina saad käia aegadel, mil neil trenne pole saalis. Enamasti on neil mingid kellaajad nagu 21.. või enne 18 vabad.
Pesemistingimused kasinad – kord pole sauna (terve nädal) ja teinekord dušhiruum või saun haiseb nagu oleks kerisele kustud. Lisaks veel see, et pead “broneerima” trenniaegu ette… ja veelkord 11-12 inimest saab vaid samal ajal korraga olla. Mõnikord ei ole ka kappi võimalik riietusruumis saada – trennid on peal! Trenažöörid on samuti kehvalt hooldatud (nii vähe kui neid on!). Mida see tähendab? Kord tõmbasin endale kangiga täie jõuga vastu pead plokksüsteemil selga treenides – verd tuli ka natuke. Ja üldiselt neid trosse läheb seal nagu leiba. Ma vingun ! Sest ma tean, et teisiti on ka võimalik – teinekord tasub pigem 100-200 eek teatud elementaarsete mugavuste eest juurde maksta. Jne.
savi_
MemberVõtsin omale aega ja lugesin kõik korraga läbi – edaspidi võib minu kirjutistes rohkelt sõnakõlksu “common sense” märgata. Aga see selleks.
Mulle meeldivad lihtsad asjad! Loetud materjal seda ka oli. Aedviljad vs “muud süsivesikud” on see mida tulevikus kindlasti rohkem
rakendada üritan (va siis peale trenni).
savi_
MemberPiltide järgi jääb mulje, et kirp käis hollandis vaid ühe mõttega… et elada kaasa omadele !
savi_
MemberSöö sepikut! Mina sulle küll saia ei soovita.. isegi massiperioodil mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
MemberJärjekordne hea näide sellest, et uudised ei vaevu kontrollima, kes on kes ja miks ta saatesse tuleb ja mida ta tegelikult oskab teha.Väga humoorikas. link siin
Ma eile puht juhuslikult vaatasin Yuutuubist neid videosi. Ma ootasin midagi ägedat, aga kui ta niisama yo-yodega ümber pea vehkima hakkas ja lennuki maandumist immiteeris, siis ma sain pihta, mis diil on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samas ei tuld selle peale, et ta kõik haneks tõmmanud on … arvasin, et ongi naljamees.savi_
MemberImre Vähi – 5
Taavi Koovit – 3
Janar Rückenberg – 10
Ott Kiivikas – 6
Mitte pahapärast, aga vähe teine viis “panustada”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidu loodan ikka vaid esimesi kohti omadele. -
AutorPostitused