savi_
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
savi_
Member.. mul ei ole sõnu !
savi_
Member..
savi_
MemberKlassikaline “teaser”
savi_
MemberCarnivor on Kai-ga head teinud….Kasutan ka ise seda ja soovitan ka teistele… suht odav ka 12topsi (igas 50g proteiini) on yhe korraliku restorani l6una hinnaga. Ja maitse on ka yks paremaid.

Räägi lähemalt: kust, kui palju jne
savi_
MemberTegelt on hea motiveeriv lugeda/vaadata… ma juba vana miis, aga kadedus on hea ja edasiviiv jõud!
savi_
MemberEga ma paha pärast.. kui hiljem millegi üle kurta pole, siis on ju kõik hästi.
savi_
MemberKorrigeerige kui eksin, aga pildi pealt tundub, et jalapressil tahavad põlved vägisi kokku minna. Ofkoors on raskused suured, aga siiski…
savi_
MemberSiis kui Kirbul palgapäev on…..
??:”>Kirp saab palka ? Kirp kuna palgapäev on ?! Vanaema ja vanaisa tahaks ka särki!
savi_
MemberKunas särke saab?
??:”>savi_
MemberJärgmiseks jään ootama särke “Kirp Team Support” vms. Üldiselt peaks varsti koos mõne trenni ette võtma… elu läheb liiga mugavaks muidu.
august 31, 2010 at 12:22 p.l. in reply to: Fitshop.ee veebipoes töötab nüüd KOMBINAATOR! Kes??? #274596savi_
MemberAlgajale abiks, kuid ise ei tarbiks. Miks? Asi esindab kellegi müügihuvisid – võimalik, et pakkumine koosneb toodetest, millest oleks vaja laos lahti saada või mida on “kasumlikum” müüa. Ei ütle, et see halb on, kuid inimesed peaksid ise rohkem mõtlema õppima ja vähem “kaupmehe” huvisid teenima.
Buzz Killington strikes again!
august 19, 2010 at 10:26 e.l. in reply to: Kulturismigigantide triatlon lõppes Marek Morozovi võiduga! #273704savi_
Memberma mingil veidral kombel pakuksin Aderit…
savi_
MemberUskuda võin küll, aga lihtsalt.. hämmastab. Mul on vaid hea meel, et lisaks 75kg kuivikutele leidub ka selliseid andekaid ja julgeid, kes 365 päeva aastas ainult sixpacki taga ei aja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kurb, et enda ainevahetus selline on .. nagu ta on…
savi_
Membervastik .. rsk… mida poiss sööb? Teatud paralleele tõmbaks Lesukovi vahel…
savi_
MemberKui on juba öeldud et *meestele* siis võiks ju üht-teist järeldada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Pudelist välja ligunevad ftalaadid (neid on tegelikult väga paljudes tehismaterjalides) paistavad olevat kergelt antiandrogeensed ehk mehi feminiseerivad.
Kas ka reaalselt midagi teeb või on “sõltumatute laborite” katse?
AutorPostitused