savi_
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
savi_
Memberto makavelimitu harjutust saa biitsepsile teed et see terve trenni võtab
biitsepsile saab ikka 2-3 harjutust teha (mina tean umbes nii palju ) . Samas kui sul on 5 päevane kava ei peagi sa iga päev ennast täiesti ära lõhkuma
savi_
MemberMina teen näiteks :1. päeval rinda , triitsepsit , kõhtu
2. päeval alakeha
3. päeval Selg , kõht
4. päeval Biitseps
5. päeval õlg , kõht
ilus 5 päevane kava.. võtan ka ise kasutusele
savi_
Membermina võtan tavaliselt kanapasta, kuna pasta on keedetud ja kana ka vist niiet ei tohiks väga hull olla…tavaliselt üritan vältida väljas söömist aga kui tüdruk tahab kangesti minna siis võtan pasta piimaga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oh mehed … mis te peenutsete
minu isiklik arvamus ,aga vahepeal on ikka ilgelt mega tunne üks rasvane steik sisse vintsutada …savi_
MemberMina võtan vahel päeval, kui midagi muud pole hetkel saada siis kodujuustu ja tuunikala.Kui ära segada siis on päris OK maitsega.Tuunikalakonser + porgandipille + majonees = ilgelt mõnus võileib
savi_
Memberküsimus .. .kas kreatiini võetakse ka niiöelda vahepeale jäävatel puhkepäevadel ? Saan aru ,et siiski vist vaid enne / peale spordi tegemist , sest annab nö jõudu .
savi_
MemberAlustasin 2003 aasta septembri alguses umbes 14 3/4 aastaselt siis surusin 45 kilo, novembri keskel surusin 70 ja siis umbes 4 kuu pärast detsembri lõpus surusin 90masendav tundub , et mõnel mehel need kilod nii kergelt tulevad
savi_
Membereriti naljakas ju:Prind oli nagu eidel juba

misiganes tal ka viga pole .. sellesse ta kord sureb …
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
MemberMa ise teen korralikult (erinevaid seeriaid) kuskil 3x nädalas.. muidu mitmesugustes aeroobikatundides tehtavad kerged kordused tulevad ka juurde (aga ma ei nimetaks neid eriliseks kõhulihasetrenniks). Aastaid tagasi tegin muidu iga päev (peale õhtust jooksu) u 5min erinevat moodi (alakõht, põikilihased jne) ja peaksin mainima, et ületreeningut küll ei tundnud (tegin ikka päris pikalt niimoodi) ja kõht oli ilus ja lihased paistsid ka välja ! Et ei teagi nüüd, milline variant õigem oleks…
individuaalne värk suht
MemberNojah, mis teha kui pappi nagu oleks aga trenni teha ei viitsi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>60-70 aastaselt võib see asi veel lahedam välja näha …
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või surivoodil 
savi_
MemberKindlasti peab kahe trenni vahele jääma taastumisaeg.. Mul endal on olnud, et tegin kõhtu raskustega pea iga päev–pikapeale läks ikka räigeks+kasu ei mingisugust. Peale trenni järgmine päev valusad ei olnud, aga järgmises trennis lõi räige valu sisse+jõudu üldse ei olnud . Aga andsin nats puhkust+ trenni muutsin iseenesest pikemaks ja panin raskusi juurde, ning tulemused tulevad mühinal
ma rebisin algul nädalas 4 päeva jutti ja võimalikult raskelt kõhulihaseid … see maksis omakorda kätte … lõi peale sööki ikka põhja alt ära küll
Memberkurat ülejäänd keha on nagu pulk ,aga natuke rasva peaks kõhu pealt ära põletama isegi
savi_
Memberkohutav
Või veel .. nägin kord saadet , kus oli mingi vant ,kes pani endale ka need “tehislihased” … tal oli päris usutavalt isegi six-pack tehtud ,aga vana ei teinud 10 kätekõverdust ka ära
MemberJa selline vähe tüüpilisem küsimus takkaotsa … vesi talletub lihastes tulemusena ja jõud suureneb … kui suur on hiljem nö tagasiminek ?
savi_
Memberinimesed kas te ei voiks palun kasutada otsingut ja vanu foorumeid et ei tekiks nii palju kirduvaid teemasid! nagu iga nadal kohulihased teemaks!PS vabandan et pole t2pit2hti (v2lismaa)
Kiire küsimus ka siitpoolt … minu teadmiste kohaselt võib kõhulihaseid kasvõi iga päev teha … või siiski peaks jätma vähemalt 24-48h taastumisaega ?
AutorPostitused