savi_
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
savi_
Membertankiga nõus, olen isegi näinud paari kolli – jooksja jalad ja jõusaalimehe ülakeha
ma juba alustasin vihast jalgade treenimist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
MemberTavaliselt ikka kohupiim, kodujuust jnejne, siis kui raha rohkem, siis ostan vinnutatud veiseliha. Täpsemalt on tegu siis Beaf Jerky nimelise tootega ja on eesti toode
PS: toode sisaldab 38.25g valku per 100g
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Energiasisaldus on 743,7 kJ/175,5 kcal ja rasva sisaldab 1,79g per 100g. Mina olen ostnud 50g-seid pakke, vb on ka suremates pakkides müügil seda. Päris vajaliku koguse saab, kui sööd üksi kaks pakikest ära
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> A noh ega ta odav ka samas ei ole, kui raha vahepeal rohkem siis kahju küll ei ole seda õlle või millegi muu joogi kõrvale näksida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ole sa tänatud .. ma olen seda täheldanud küll poes ,aga tema headest näitajatest ma sain alles nüüd teada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
Memberokei , võtan arvesse
savi_
Memberendal sama jama umbes… st lihast tunnen ,aga pekike peal
savi_
Memberkas kreatiini shake`i tehaxe ka trenni vabadel päevadel?minu teamdiste kohaselt jah
mina vähemalt teen
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> samas .. ma ei ole ikka päris aru saanud , kas peale esimest nädalat panna edasi 2 portsjonit päevas või ei
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ühes kohas öeldakse nii .. teises naasavi_
Membervalgusheiki ikka vabadel päevadel ka , sest siis lihased taastuvad.. valk aitab taastuda

Vett tarbida trenni ajal ikka tasub , sest kiirendab ainevahetust ka muidu . Üldiselt mina eelistan trenni tehes mitte vett juua .. näiteks kõhulihaseid on ebamugav treenida , kui vesi kõhus
Memberkas mitte monohüdraat ei anna massi sest ta ju kogub vett lihasesse aga tsitraat ei peaks oluliselt massi tõstma!kes siis vastupidist väitis? kreatiintsitraat vee arvelt massi juurde ei anna, sest see ei seo vett.
http://www.amazon.ee/main.php?main=product…t=17¤t=8#
ise tarbin seda toodet .. : /
savi_
Memberaga miks jalgu ei viitsi treenida?ikka peab, muidu oled kole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – jurakas ülakeha ja peenikesed-peenikesed jalad.arvan, et las olla kolmeks, kuid jalgade jaoks tee eraldi päev koos seljaga näiteks?rind – õlg ühel päeval, tric-bic teisel jne.ise kombiini, kuid äärmisel juhul võid üht lihasgruppi treenida 3 korda 2 nädala jooksul, sinu valik oleks ilmselt rind.puhkust ka vaja, sõber
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>okei , võtan teadmiseks
jalgadega ma väga ei põe , sest olen jooksmas käinud ikka kedavel ja sügisel ja suvel …
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jalad on üsna okei .. ülakeha on selline nõrguke nimelt
Memberpane julgelt kreatiinikummale see oli ?
savi_
MemberKuna aega on viimasel ajal vähe , siis tegin endale sellise kava kolme päeva peale … mis rahvas selle kohta oskab öelda … peamine rõhk on just ülakeha treenimisel .
esmaspäev = rind , kõht , triitseps , biitseps
kolmapäev = selg , õlad , kõht , jalad
reede = kordaks esmaspäeva .
laupäev = vaba
pühapäev = vaba
savi_
MemberVeejoomisest niipalju, et üle ka ei maksa pingutada, kui oma neerud kallid on.Üleliigne vesi läheb lihtsalt kehast läbi ja neere see ei kahjusta
kõike ikka mõistuse piires
savi_
Memberma olen kuuld seda, et kui liiga palju kreatiini võtta, st kuuride vahele pause ei tee, võib keha kreatiini tootmise lõpetada. siis ei saa enam üldse ilma kreatiinita. vastupidavus ja areng pidurduvad. neerudele pidi ka kuidagi hakkama
kreatiini juures häiris mind vaid maitse… samas häirivad mind kõikide spordijookide kergelt läilad maitsed ,aga see on minu probleem
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kreatiin annab üldiselt megalt jõudu ,et teha trenni pikemalt ja raskemalt (minule hea ,sest üritan nüüd nädalas vaid 3 trenniga läbi ajada ) . Enne tundsin ehk kerget emotsionaalset või sellist väsimust ,aga praegu on maru hea rebida .
Tulemusi veel ootan .. massi juurde pole otseselt andnud ,aga jõudu on tulnud juba väheke
Memberlisaks kreatiinile võtaks mina ka proteiinikest , sest ise tunnen ,et kreatiiniga saab küll korralikult trenni tehtud ,aga valk aitaks ehk paremini taastuda . Targad onud räägivad ka nii
savi_
Memberolen sinuga täiesti nõus … üsna masendav olukord on .. hinnad on ka suht soolased .
savi_
MemberMul riided L kindad L
Räägivad ,et Ameerika ja Euroopa XS.S.M,L,XL,XXL on jumalast erinevad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõni meedium on mulle liiga suur … teine XL on ,aga paras … mine võta kinni nüüd
AutorPostitused