savi_
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
savi_
Memberhuvitav .. kas miskit sarnast toodet pole, odavamat , raudnael et on .. a nüüd peaks selle leidma ka
savi_
Memberostsin endale eile Beef Jerkyt .. algul vaatasin pakki (jõlemaruväike) … ja siis hinda
võttis muigama …a selle kohta ,et väike pakk oli järamist küllaga.. ja üpriski soolane suutäis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> igati bueno !savi_
Memberselgitaksid ehk , mida nad joovad.. alkoholi ? Mõned joovad õlut peale trenni (lahjat) .. siis pidi küll piimhappe välja viima .
savi_
Membermul umbes sama mure … ainult ,et mul on pakendi peal 00.02.2005 .. kas ma nüüd järgmine kuu ie saagi oma kuuri jätkata ?
kõige vägevam on see kuupäev. äkki skännid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 00.02.2005
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see peab tegelt veebruari vastu küll, kõik best before kuupäevad on varuga. tegelt on 02.2005 …
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
Membera ütleme minu kreatiin peaks vast üle veebruari ka natuke vedama ?
Pool jõudu tuleb trennis juba ettekujutlusest ,et abi on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
Membermul umbes sama mure … ainult ,et mul on pakendi peal 00.02.2005 .. kas ma nüüd järgmine kuu ie saagi oma kuuri jätkata ?
savi_
Membernüüdsest tänan iga hommik jumalat hommikulauas ,et mulle selliseid vastu pole sattunud
savi_
Memberkompleksi pole … a olen täheldanud ,et läbi saan kõige paremini kas endast kõvasti lühemate või pikematega… samas ma ei ole ka teab mis pikk ise ka , 178cm juba aastaid
pikad naised on kuidagi sõbralikumad … lühemad on maru tegusad ja aktiivsed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
Memberrind ?
savi_
Memberkunagi on tennist isegi mängitud … tennises on peamine liikumine .. ja pidev kiire liikumine .. teiseks ehk peaks randmetele trenni tegema .. esimeste trennide jooksul võittis randmed üsna läbi …. õlad poleks ka paha jah …
savi_
Member5-6 tundi varem .. aga olen end juba parandanud … vahest on suisa 7-8 h
savi_
Memberoskan vaid nii palju öelda ,et ujumine treenib keha tervikuna üldiselt ja vesi vormib lihaseid
savi_
Membermulle ütles treener ,et kord nädalas on küll … pealegi biitseps kasvavat koos teiste lihastega koos ja seda eraldi ei pea väga treenima
savi_
Memberma ütleks ,et ilgelt rõvedad lihased on … kuidagi täispuhutud nagu lihtsalt …
savi_
MemberRääkides proportsioonidest siis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
See vist ainult biitsepsit ja triitsepsit teind
http://www.chadnicholls.net/forums/showthread.php?t=22375
See on jalatrenni vahele jätnud..
ma arvan ,et seda ohtu ei teki nii pea
AutorPostitused