savi_
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
savi_
Member“Kanna kogu kontoseis”
savi_
MemberRebane võiks teha poodi pangalingiga toote “TOETA LÕUNA-EESTI LAHTISI !” ja saad valida näiteks 25, 50 või 100 EEK vahel.. maksad pangalingiga käppe ära ja vsjo. Kohe kui peab hakkama käsitsi ülekandeandmeid sisestama võib nii mõnelgi motivatsioon otsa saada
november 3, 2010 at 2:59 p.l. in reply to: Nõuandeid (eelkõige toitumise koha pealt) rasvapõletuseks? #281326savi_
MemberSry.. pidasin Promixi üheks teiseks tooteks
november 3, 2010 at 1:55 p.l. in reply to: Nõuandeid (eelkõige toitumise koha pealt) rasvapõletuseks? #281317savi_
MemberEnne magamaminekut ei ole mõtet süsivesikuid tarbida. Soovitavalt valk … näit. kaseiin (kui võimalik) … või vadak, aga sellisel juhul näit. piimaga. aeglustab valgu imendumist (see on hea).
savi_
MemberRaskemetallid ilmselt…Jah, näit. “mercury” mis nii mõnelegi inimesele imelikult mõjuma pidi. Samas tundus tuunikala mõnus vaheldus muule…
savi_
MemberKui ei teaks, siis pakuks, et järjekordne “photoshopitud” pilt. Antud juhul võib selle siiski ilmselt välistada ja tegu on lihtsalt ülivõrdes võimsa seljaga.
savi_
MemberSelle pildi järgi tekib vägisi tunne, et oled praegu paremas vormis kui eestikatel… või eksin?
savi_
MemberKui rahakott kannatab, siis mina ütleks, et tootmiskvaliteedi vahe on 10 ja 23 kroonisel tuunikala konservil VÄGA erinev. Ühest võtad konkreetselt liha .. ja teises oleks nagu ülejäägid ( kehtib nii purustatud kui tükkide puhul). Kallima variandi söömine on nauding.. odavama puhul võid lihtsalt loota, et tõesti on ca 30g valku. Samas ei soovita palju süüa. Ise mingi hetk sõin üle päeva ca 1 konservi (vahelduse mõttes).. umbes nädala või paari vältel.. maitsemeeltele mõjus veidralt. Piimatooted hakkasid väga valesti maitsema.
november 2, 2010 at 1:47 p.l. in reply to: Nõuandeid (eelkõige toitumise koha pealt) rasvapõletuseks? #281196savi_
MemberKui mina siin kergelt oma arvamuse ja kogemused Lean Gaini kohta ütlen, siis see võib paljusid imestama panna, aga olen seda kasutanud ka öise shakena ja mulle ei andnud ta peale jõu ja lihase juurde grammigi rasva. Vähemalt mulle endale nii tundus.Kas seda saab nõnda hinnata – ei grammigi rasva ja ainult lihast. Samas pean nõustuma, et arengut on hästi toetanud.
savi_
Memberet siis asi ikkagi toimub, seega sööma ei võigi veel hakta, tleb vabakava muusikat otsima hakata
Seljankat ikka võib
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 2, 2010 at 1:12 p.l. in reply to: Nõuandeid (eelkõige toitumise koha pealt) rasvapõletuseks? #281191savi_
MemberViki, hommikut tuleb alustada tahke toiduga, mitte pulbrijoogiga! Kõik pulbrid põhjustavad tugevat insuliinieritust. Sobivad mingil määral (ehk teevad kõige vähem kahju) siis, kui pole “päästevööd”. Samuti proovi pudruta ehk vähenda hommikusöögi süsivesikuid ja tõsta rasvasisaldust. Kui tahad vahel väga hommikul putru, siis kasuta gluteenivabasid pudrumaterjale – üks paremaid on tatratang. Ja proovi või asemel ka vahukooraga. Pudrule lisatud piimarasv on ainus aktsepteeritav pudrusöömise viis. Kuid jutt oli ju rasvapõletusest! Seega putru harva või üldse mitte!Kas see mõttekäik käib pigem Dietmixi või üldse “pulbrijookide” pihta? Eeldan, et see on tingitud süsivesikutest ja tavalise “valgu” pihta “sangaprobleem” ei käi… aga kuidas on näiteks Lean Gainiga mis sisaldab madala GI`ga süsivesikuid?
savi_
MemberHaha.. pmst saab sellega kõike teha
savi_
MemberKunagi nägin sarnast agregaati Flexeris. Oli kõhulihaste treenimiseks. Ilmselt on ka antud juhul. Lihtsalt on seadistatav ja seljatugi on suhteliselt olematu.
savi_
Memberülekande “kaameravaade” nigel .. visuaalnauding puudulik seega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
MemberEestlaste rahvustoiduks on teine eestlane.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused