savi_
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
savi_
MemberMidagi muud nagu pole või miks sa sinna arsti juurde läksid (rutiinkontroll ?)
savi_
Memberpäris kenakesti valku ..
savi_
Membermaitse asi.. FAXE alkovabaõlu oli päris pandav .. vesine nagu pilsner .. ainult et lahtus sigaruttu . Samas räägivad ,et see alkovaba õlu ei ole ka päris alkovaba …
savi_
Memberumm .. kreatiiniga koos soovtatakse kohvi joomist piirata 1-2 tassi päevas , mina isiklikult ei saa end normaalselt hommikul töölegi ilma kovita
??:”>savi_
Membersiinkohal üks küsimus … a kui tsitraadi pakil on kirjas ,et sisaldab per 1 portsjon 4.8g Ceatine Monohydrate , siis milles asi = ?
savi_
Membermilleks siis see teema , kui sa rahul oled
??:”> see nagu ongi peamine
savi_
Memberedasijõudnutele : Koplis kõndimine + polüfoonilised helinad mobiilil
??:”> Kiirema tulemuse nimel võib valjult soome keeles mobiili laliseda ,et sul on pool kilo koksi taskus
savi_
Memberainus probleem kreatiiniga on mul see ,et Tai Kane shaker viskab kaane pealt ära , kui vahepeal korki lahti ei tee ja õhku välja ei lase
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Paar korda on olnud ka midagi , mis on lihasekrambi moodi … a siis ma istusin enda jalgade peal enne üsna kaua
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
Membermina sain jälle aru ,et trennipäeval üle ühe portsu ei võta .. ainult esimene nädal 2 portsu .
savi_
Memberohh seda häbi … 1.78 / 68.5kg / 18.a
savi_
MemberTahad tõsiselt kõva lööki ? Hakka odaviskamisega tegelema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul kunagi maal oli nii ,et ühte aeti taga , kes oli üsna pikka aega odaviskamisega tegelenud … mingi hetk pööras ümber ja tõmbas esimesele löögi sisse… tulemuseks oli teisel mehel täiesti puder lõualuu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
Memberma ei kannata selliseid pesuvahendeid eriti … kuivatab naha liialt ära ,aga ega vinniprobleem ei ole ka otseselt .. vahest ikka tekib mõni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
Memberrääkides veel tagumisest. .. jalatöö on samuti võti .. pead liikuv olema .. ja löökide eest peab oskama ära liikuda . Jalalöögid unusta ära , jalalöökide eest on väga kerge ära liikuda , kui need pole tõsiselt kiired .
savi_
Memberrandmel massi ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pigem peab oskama lööki suunata nii ,et kogu keha mass oleks taga …savi_
Memberpõhimõtteliselt olen praegu kreatiinikuuri keskel ning tahaks teada ,et kas see infrapunasaun viib vee lihasest välja ehk siis nullib kreatiinikuuri efekti ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused