savi_
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
savi_
Memberkas lihast ennast pole või pole jõudu ka ? Vahest peaksid kergemalt treenima … tegema piisavalt kordusi ,et ehitada põhja rinnalihasele … enda kogemusest tean ,et 7 kuuga saab juba üsna normi rinnalihase (üldjuhul )
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
MemberSchwarziks saadakse igast vahvate tablakate abil
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
Memberjep … kõik on bueno ..
Memberka mul on tuttav .. kunagi tegi sporti … ütleks ,et välimuselt paremas vormis kui mina ,aga jõudu ja vastupidavust on mul siiski rohkem nagu selgus .
savi_
Membermina teen umbes kokku 120 kõhulihast .. vahest ka +- 10 . Mõned räägivad ,et peaks tegema võimalikult 3-4 korda nädalas , siis pidi nagu hea trenn olema ,aga mul töötab väga hästi ka kord nädalas teha … .üldiselt teen pingi abil ning kuskil 4×20 kõige järsema astmega ning siis lasen allapoole paar nõksu ja teen 2×20 tsipa kergemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üldiselt kui teha kord nädalas , siis mulle tundub ,et mul on seda jõudu rohkem viimase piirini punnitada ning vahest suudab isegi korralikult kuni 30 ühes korras teha .
savi_
Membermulle see idee meeldiks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
Memberhakkab looma juba … info eest olen väga tänulik , sest lõpuks ometi saab natuke selgust .
savi_
Memberlihas vajab aega ,et kasvada… olgu trenn kui tugev tahes ,aga aega peab andma ,et taastuks . Toidulisandid on küll abiks ,aga tegu on vaid abimeestega , mitte imetegijatega .
Kõik sõltub toorikust millest lihaseid vormida tahad ,aga selleks ei teeks paha , kui rohkem kondil on peale naha
Member10 kilo ei tahaks uskuda . Algul kaob rasv ning selle asemele tekib raskem lihas ,aga 10kg juurde nii saada on suht kaheldav … hästi läheb , siis 5kg oleks vast tehtav . Ise suutsin umbes 3-4 kg juurde saada .
savi_
MemberSiinkohal küsiks ,et kuidas selgitada välja , kas jalad on liialt vähe trenni saanud ? Mingi kehamõõtude suhe äkki ? Endal selline probleem ,et “algaja” ja nüüd peale seitsmendat kuud jõusaalitrenni hakkasin ka jalgu vahele tegema ,aga iga postitusega närib hinge mõte ,et kas ei peaks rohkem äkki nüüd jalgadele keskenduma – ülakeha on meeldib rohkem treenida
Membermina annaks kindad okaskile
Membervõiks proteka shakesid kokku ka lüüa!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ehhe .. endal oli küll esimene mõte ” Yay ” ,aga siis tekkis nagu vasturefleks …
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõte pole paha ,aga see on nagu reidiga … see ,et ma reidis kasutajat oman ei tähenda ,et ma reidipeole tahaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)savi_
Membermina olen tavaliselt lükanud plaastri peale .. haudunud vinnikest öösel .. hommikul koos juurega välja pigistanud ja edasi on juba lihtsalt kiire paari päevane paranemisprotsess
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõne “puhastusvahendiga” on alternatiiv ka väiksemad vinnid ära kuivatada ja seda nii ,et paned vinni peale näpu otsaga näiteks , seda puhastavat seepi , siis ei kuivata tervet nägu ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suvel kärab üldiselt päike kõige parema kuivatajana
Membernjah .. a ma ei maga käe otsas või midagi .. vahest on käsi kõrval vähe kõveramas asendis ja juba sureb ära … eriti kergest läheb siis , kui randmest on käelaba kõverdatud asendis …
savi_
Membermul on pea iga öö selline jant juba .. käsi võib suisa üle kümne korra jutti ära surra … kas süda pumpab liiga nõrgalt kätesse verd ,et selline jama nii tihti esineb ?
-
AutorPostitused