savi_
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
savi_
Memberkuskil 300 krooni Euronicsist munakeetja ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ülimugav.. viskad 10 muna sisse .. paned natuke vett.. sätid paika kui kõvad/pehmed peavad munad tulema ning vajutad aga nuppu
Mul on !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
Membermul eksamid tulekul .. andke aga tuld … siis tean mida näiteks kirjandile kaasa võtta
savi_
Membersee artikkel oli väga hea … ma ei ole ka kunagi rõhku pannud alumiste/ülemiste vms kõhulihaste peale … arenenud on kõik nii nagu oodatud ja ma ei tea mille järgi mõned “eksperdid” ütlevad ,et alumine/ülemine on rohkem arenenud
savi_
Memberma ise ka muudkui mõtlen ,et miks teha trenni , kui saab osta ka igasuguseid vahvaid preparaate online ja kodus olla “Keemia Ali”
savi_
Membersee krdi kohupiim on suht mage ja vajab sellepärast harjumist … aga pikapeale harjub ära ja topsi söömine ei ole enam probleem … mina näiteks söön ikka terve topsi , sest keha suudab ühe toidukorraga kuskil kuni 30-40g vist valku omaks võtta ja aeglaselt imenduvad valgud tulevad öösel kasuks .
savi_
Memberumbes 24-48h jooksul peaks olema see kogus taastunud
savi_
Membermina joon õunaArcticut + proteiini = shake … taastab energia ja lihastele hea … ma üldiselt teen ka jõusaalitrenni .
savi_
Memberväga palju väga lapsikuid tiitleid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mõttetud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja mis praegustel viga on ? Soovitavalt lihtsad tiitlid ! Samas neid panna võib üsna tüütu olla , sest kõik kes ütleme 500 posti teevad ei saa kohe ju eksperdid olla , pigem siis juba spammerid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
Membermulle meeldib jubedalt tiitel “lõuapoolik”
Memberma usun samuti ,et siin ei ole tegu “matrix”i trikkidega , vaid pigem aastatepikkuse harjutamisega …. igastahes müts maha .. selle venna skill ja jõud võiks endalgi olla .
savi_
Membermõttetu lahmimine on see 4-5 sekundit … alguses võib ju see süsteem töötada ,aga korralik trenn see küll ei ole . Tee mis tahad muidugi … mina ütlesin vaid enda arvamuse .
savi_
Memberpaljuks ei lähe ühel korral ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>savi_
Memberraske jõutrenniga ei soovitata üldse nii vara alustada ,aga kõhtu võib ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mina teen üldiselt raskustega kõhtu , sest eks natuke rasva on ka peal ja üritab mitte seda maha võtta ,vaid lihast all suuremaks teha , küll siis raisk paistab välja ka
Membersõltub täiesti kehakaalust … 3+ kg umbes ,aga olen juurde võtnud ning nüüd ma arvan ,et seda 3+ ei tule enam … ise olen rahul.. katsun teisi keha osasid nüüd rohkem treenida ,sest rind on üldiselt korras ,aga selg (lailihas) ja jalad on unarusse jäänud .
savi_
Memberendal maasika Whey … üsna normaalne maitse on .. rohkem on nagu maasika lõhna kui maitset ,aga hea on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused